Mπασακσεχίρ - Παναθηναϊκός 0-1

Βελτιωμένος στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός των πολλών αλλαγών νίκησε 1-0 την Μπασακσεχίρ σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη. Το γκολ που έγινε το ματς σημείωσε ο Ντίνας στο 58ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Mπασακσεχίρ - Παναθηναϊκός 0-1
INTIME

Το τριφύλλι έδειξε δυο πρόσωπα στην διάρκεια της αναμέτρησης καθώς στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία των Τούρκων ενώ σε αντίθεση υπήρξαν δυο φάσεις μπροστά από την εστία του Παναθηναϊκού από λάθη της άμυνας που πέρασαν όμως ανεκμετάλλευτα.

Κέρδος για τον Παναθηναϊκό ήταν και η παρουσία κάποιων παιδιών με λίγο χρόνο συμμετοχής στο ματς που βρίσκουν μέσα από τα φιλικά τον ρυθμό τους ενόψει της συνέχειας.

Πλέον, οι "πράσινοι" έχουν το μυαλό τους στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (19/10, 16:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Στιλ, Σπυρόπουλος (46' Μπούρμπος), Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46' Ρισβάνης), Δώνης, Κλωναρίδης, Λαγός, Μπαιράμι (46' Ατζαγκούν), Ντίνας, Μπούι (74' Αγγελόπουλος).

Το live του φιλικού

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK