Εύκολα με 3-0 ο Παναθηναϊκός τον Κισσαμικό

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Contra.gr την αναμέτρηση για το κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Κισσαμικό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μπείτε στο live blog και στείλτε τις ερωτήσεις σας σε ένα chat γεμάτο σχολιασμό. Μαζί σας ο Γιώργος Χριστοφόρου.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
berg leto EUROKINISSI SPORTS

Η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός, στο ξεκίνημα του αγώνα τουλάχιστον, έδειξε αρκετά νωθρός και αργός, με αποτέλεσμα ο Κισσαμικός να μην ανησυχεί ιδιαίτερα και μάλιστα να πιέσει κερδίζοντας κάποια κόρνερ. Έτσι, το ημίχρονο έκλεισε με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν με το μηδέν στα αποδυτήρια.

Οι πράσινοι βέβαια είχαν δυο καλές στιγμές με τον Βιγιαφάνιες, όμως ο Αργεντινός ήταν άστοχος από καλή θέση, ενώ και ο Μπεργκ είχε μία κεφαλιά που εξουδετέρωσε ο Σελινιωτάκης.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΚΟΛ

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο σοβαρά και πήρε το προβάδισμα με τον Μάρκους Μπεργκ. Ο MVP του αγώνα, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, έβγαλε πανέμορφη σέντρα και ο Σουηδός με το κεφάλι έκανε το 1-0 στο 49ο λεπτό.

Η είσοδος του Λέτο στη συνέχεια έκανε ακόμα καλύτερους τους πράσινους που πέτυχαν δυο τέρματα ακόμα με τον Αργεντινό. Αρχικά στο 74' με κεφαλιά που κρέμασε τον Λαζαρίδη και πέναλτι στο 90', που κέρδισε ο Βλαχοδήμος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Στιλ, Χουχούμης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Μέστο, Μαρινάκης, Λουντ, Βιγιαφάνιες (Χατζηγιοβάννης 75'), Βλαχοδήμος, Μπουμάλ (Λέτο 59'), Μπεργκ (Ρινάλντι 79').

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γκούμας, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσερκέζος, Μίλιτς, Μάριο Μαρτίνεθ (Σταθάκης 77'), Κίκε (Μάντζης 63'), Τσοντάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μούσα (Θέος 72').

Σκόρερ: 1-0 (Μπεργκ 49'), 2-0 (Λέτο 74'), 3-0 (Λέτο 90').

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK