Η συζήτηση με Θέμη Καίσαρη για Εθνική, Ατλέτικο, Λίβερπουλ

Ο Θέμης Καίσαρης συζήτησε ζωντανά με τους αναγνώστες του Contra.gr για τις 23 επιλογές του Φερνάντο Σάντος, το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, το απίθανο φινάλε της Primera Division, το "γαλατικό χωριό" της Ατλέτικο Μαδρίτης, την Premier League και τη Super League.

Η συζήτηση με Θέμη Καίσαρη για Εθνική, Ατλέτικο, Λίβερπουλ

Το live chat

12:55
Καλησπέρα σε όλους, ξεκινάμε με πολλά θέματα. 
12:57
john87 : γιατι πιστεύεις οτι ο σιοβας έμεινε εκτός
12:59
Δεν υπάρχει κανένα μυστικό για τον Σιόβα, δεν μπορούσε να πάει εξαιτίας  του τραυματισμού του. Ο Σάντος τον θεώρησε μεγάλη απώλεια στις σημερινές δηλώσεις του, το ίδιο έγραψα κι εγώ στο κείμενο για την επιλογή των 30. 
12:59
Λαμπρος-Κομοτηνη : Πως ειναι δυνατον να παιρνεις τον Μητρογλου που λογικα μετα τον τραυματισμο του θα ειναι ντεφορμε και αφηνεις εξω τον Αθανασιαδη που ειναι σε ανωδικη πορεια??
13:02
Ο Σάντος είπε πως τον είδε στο παιχνίδι κόντρα στη Στόουκ και του φάνηκε έτοιμος. Ο Μήτρογλου προφανώς και δεν είναι σε τοπ φόρμα, αλλά έχουμε και τα φιλικά. Η "έκπληξη" είναι πως δεν πήρε τρεις φορ, αλλά δύο, θεωρώντας που στην κορυφή μπορούν να παίξουν ο Σάλπι με τον Σαμαρά. 
13:02
Γιόλος : Πώς είναι δυνατόν να παίρνεις τον Κατσουράνη και τον Μανιάτη?
13:04
Ο Μανιάτης είναι μαζί με τον Καραγκούνη οι μόνοι χαφ με τρεξίματα, πως θα έμενε έξω ο Μανιάτης; Ο Κατσουράνης δεν γίνεται να μείνει έξω απ'την αποστολή. Το πρόβλημα είναι οτι πολλές φορές ο Σάντος τον χρησιμοποιεί μαζί με τον Τζιόλη και μας κάνει πολύ αργούς. Η καλή μας τριάδα είναι Κατσουράνης και μπροστά του Καραγκούνης-Μανιάτης.
13:05
νεκταριος : θεμη ο σαντος δε πρεπει να ειναι στα καλα του οταν κανει τισ επιλογες,αφηνει καρελη καραμπελα εκτος,κ παιρνει γκεκα κ τζαβελα που εχει παει 100 κιλα?ουτε που τους δοκιμασε για να τους κοψει,με ποια λογικη υπαρχει οποτε η προεπιλογη?
13:09
Η προεπιλογή δεν είχε καμία λογική, το συζητήσαμε και σε σχετικό κείμενο. Ανακοινώσαμε 30 και μετά 23, χωρίς να έχει μεσολαβήσει τίποτα. Τον Γκέκα δεν θα τον έπαιρνα ούτε εγώ, αλλά ο Σάντος τον γουστάρει διαχρονικά. Ο Καρέλης δεν μπορούσε να είναι στην αποστολή, μη λέμε υπερβολές. Για Καράμπελα συμφωνώ, ίσως άξιζε να πάρει τη θέση του Τζαβέλα. 
13:09
Μάρκος : Θέμη, θα παίξει με τον Μανιάτη 8άρι δηλαδή; Ε, εκεί θα τα έχουμε δει όλα. Καλά, δεν συζητώ ότι με Καραγκούνη-Τζιόλη-Κατσουράνη το κέντρο μας γίνεται απίστευτα αργό. Αλλά και τώρα πως θα αντιμετωπίσουμε Ακτή και Ιαπωνία που έχουν πολλά τρεξίματα;
13:11
Τι τα έχουμε δει όλα; Με Κατσουράνη, Μανιάτη, Καραγκούνη δεν περάσαμε στους 8 στο Euro;Πρώτη φορά θα τους δεις να παίζουν; Το πρόβλημα τρεξιμάτων στον άξονα είναι διαχρονικό και δεν φταίει ο Σάντος γι'αυτό, αφού το ποδόσφαιρό μας δεν έχει βγάλει κεντρικούς μέσους.
13:12
DioΤ : θελω την γνωμη σου για την επιλογη Αναστασιαδη με Γκαρσια,και πως θεωρεις οτι μπορει να επιτυχει αυτο το εγχειρημα..Θα χαμηλωσει και τον πηχη στις μεταγραφες ο ΠΑΟΚ ?
13:12
Γιώργος : Πως σου φαίνεται η επιλογή Αναστασιάδη για τον πάγκο του ΠΑΟΚ?
13:13
Παναγιώτης : Αναστασιάδης= χαμηλό μπάτζετ?
13:16
Το θέμα Γκαρσία το θεωρώ αστείο. Μόνο προβλήματα δημιουργεί σε μια ομάδα το να φτιάχνει τοτέμ και να περιστρέφεται διαρκώς γύρω απ'αυτά. Τον Άγγελο τον εκτιμώ, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να δεχθώ πως τα προβλήματα του ΠΑΟΚ ξεκινάνε απ'τον προπονητή. Έχει άλλα, σημαντικότερα θέματα να λύσει ο Δικέφαλος. 
13:16
αντίλογος : Δεν πήρε τον Καράμπελα και πήρε τον Τζαβέλλα. Επίσης ο Καραγκούνης με τον Κατσουράνη έχουν άλλα 2 χρόνια στην πλάτη , δεν είναι το ίδιο με το 2012
13:18
Η πτώση του Κατσουράνη είναι ορατή, του Καραγκούνη όχι. 
13:18
Θωμας : θα θελα να μαθω γιατι δεν γουσταρετε Γκεκα οποιοι δεν τον παρακουλουθουσαν ειδαν οτι εβαλε 13 γκολ στον δευτερο γυρο στην τουρκια;;;5ος σκορερ στο τουρκικο πρωταθλημα που κατα την γνωμη μου ειναι ενα επιπεδο πανω απο το δικο μας!!!το ξερατε αυτο;;; για μενα ο Γκεκας πιο πολυ απο Μητρογλου θα βοηθησει!!!
13:21
Προσωπικά δεν μ'αρέσουν οι φορ που προσφέρουν μόνο γκολ. Είναι χρήσιμοι κόντρα σε πιο αδύναμες ομάδες, αλλά στο μεγάλα ματς χρειάζεσαι παίκτες που θα προσφέρουν ακόμα κι όταν δεν σκοράρουν. Θα κρατήσουν την μπάλα, θα παίξουν με τους συμπαίκτες τους, θα πάρουν φάουλ, θα πιέσουν όταν δεν έχουμε κατοχή. Για πόλεμο πάμε στη Βραζιλία, δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε ένα φορ που δεν τα κάνει αυτά. Δεν απαξιώνω τα γκολ του Γκέκα, έχει προσφέρει τα μέγιστα. Αλλά δεν είναι όλα τα ματς ίδια. 
13:22
Δημήτρης : Αν ένας πρόεδρος (Σαββίδης) "αφουγκράζεται" σε θέματα προπονητών τους ίδιους "οπαδούς" που σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια τα έκαναν γης μαδιάμ, τι ελπίδα μπορεί να υπάρχει για μια τέτοια ομάδα και για το άθλημα γενικότερα στην Ελλάδα;
13:23
Έλα ντε. Να το θέσουμε κι αλλιώς. Ο Σαββίδης θέλει να κάνει τα χατήρια στους ίδιους οπαδούς που δεν του κάνουν το χατήρι να αφήσουν ήσυχο τον Σαλπιγγίδη. Ποιος είναι τελικά το αφεντικό σ'αυτή τη σχέση;
13:24
ΓΙΑΝΝΗΣ : ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ 2004 Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΗΡΕ ΤΟ EURO ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕΣΑ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΠΙΝΟ ΜΟΝΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 4-4-2.
13:26
Εσύ ήθελες να πάει στο Μουντιάλ ο Λαγός και ο Καρέλης, με μια χρονιά σε υψηλό επίπεδο. Έτσι είχαν πάει στο Euro οι παίκτες του Παναθηναϊκού; Και γιατί θυμάσαι μόνο τους δικούς σου: Καψής, Ζαγοράκης, Κατσουράνης, Τσάρτας δεν ήταν στην ΑΕΚ. 
13:27
chris : Καλησπερα Θεμη γιατι δεν μπορουμε να παιξουμε στο κεντρο με Μανιατη Κονε Σαμαρη;;; Εγω πιστευω πως αυτοι οι 3 και τρεχουν και μαρκαρουν και δμιουργουν και νεοι με μεγαλες φιλοδοξιες ειναι (τουλαχιστον κονε, σαμαρης). Γιατι πρεπει να ειμαστε κολυμενοι στον δημοσιο Κατσουρανη (μετα το 2011 τουλαχιστον) τον ευχαριστουμε για ολα αυτα που μας εχει δωσει αλλα τερμα δεν αντεχουμε αλλο
13:28
Και γιατί η Ισπανία δεν κατεβαίνει με Γκάμπι, Ιγιαραμέντι, Ίσκο και Ερέρα, αντί να βάζει Μπούσκετς, Τσάβι, Ινιέστα και Φάμπρεγας;
13:29
νεκταριος : στο κεντρο υπαρχει και ο κονε που φετος ειναι φορμαρισμενος μη τον ξεχναμε,θεμη μια απορια,αυτος ο σεργιος τι μερος του λογου ειναι?
13:31
Στον Κονέ στηρίζω πολλές ελπίδες για να δώσει ενέργεια στο παιχνίδι μας. Με το Λιχτενστάιν που είχε αγωνιστεί έδειξε υπερβολικό ζήλο και κανονικά θα έπρεπε να αποβληθεί. Ελπίζω πως τώρα που κέρδισε τη θέση του θα είναι πιο ήρεμος.
13:31
pakoz7 : πιστευεις οτι ο φορτουνης αξιζε να αφεθει εκτος 23αδας ?
13:32
Ο Φουρτούνης δεν έχει αδικηθεί απ'τον Σάντος. Τον είχε στο Euro, τον ξεκίνησε βασικό στην αρχή των προκριματικών. Είχε καθοδική πορεία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, σταμάτησε να παίζει ακόμα και στη Β' Εθνική της Γερμανίας. 
13:33
Μητσος : Πιστεύεις πως ο σάντος δεν πάει τον αθανασιάδη και γι αυτό δεν τον πήρε στο μουντιάλ? Επίσης θεωρείς σωστό να παίρνει συνεχώς παίχτες 29+? Δεν χρειάζεται πιστεύεις λίγη φρεσκάδα στην εθνική μας?
13:34
Είναι γνωστό πως ο Σάντος είχε απαξιώσει δημόσια τον Κλάους όταν ήταν στον ΠΑΟΚ. Από τότε  βέβαια περάσαν χρόνια, δεν νομίζω  πως αυτό παίζει ρόλο, όσο η εκτίμηση που έχει στον Γκέκα. Το βασικό είναι πως δεν πήρε τρεις καθαρούς φορ, αλλά δύο, προφανώς γιατί ήθελε να κερδίσει έναν μέσο, και να πάρει και τον Σάμαρη και τον Ταχτσίδη.
13:35
KD PAO : στην αμυνα νομιζω ορθως αφησε εξω αβρααμ,ισως επρεπε να παρει καραμπελα αντι τζαβελλα.στο κεντρο εχουμε γυμνια.καποτε παιζαμε με ζαγορακη καραγκουνη μπασινα.και παιζουμε ακομα με καραγκουνη γιατι πολυ απλα μεσα σε 10 χρονια δεν βγηκε αλλος και να εχει διαρκεια(μακαρι να γυρισει και παναθηναικο).στην επιθεση νομιζω εχει κανει λαθος ο σαντος.ετσι οπως ειναι ο μητρογλου παμε μονο με γκεκα στην κορυφη.επρεπε να παρει κλαους η παπαδοπουλο.
13:38
Συμφωνώ σε όλα. Αυτός έκρινε πως ο Μήτρογλου είναι έτοιμος και παίρνει το βάρος της ευθύνης. 
13:38
Γιάννης : Θέμη καλησπέρα.Τον σάμαρη τον βλέπεις βασικό;Επίσης τι γίνεται με σουάρες και ρεάλ;Ποια η άποψη σου;
13:40
Δύσκολο να το πούμε για Σάμαρη. Πιστεύω πως θα παίξει, ανεξάρτητα του αν θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα. Ο Σάντος σήμερα είπε πως μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, δείγμα πως τον έχει στο μυαλό του τόσο ως εξάρι, όσο και ως κεντρικό μέσο. Για Ρεάλ και Σουάρες δεν νομίζω πως θα υπάρξει κάποιο θέμα φέτος. Και στο φινάλε, που θα βρει η Ρεάλ να δώσει 150 εκατομμύρια; Γιατί αν ο Μπέιλ κάνει 100, ο Σουάρες κάνει σίγουρα 150. 
13:43
pashalis : πιστεύεις οτι με τέτοια άμυνα μπορούμε να κοντράρουμε τις επιθέσεις της ιαπονίας και της κολομβίας????
13:46
Η άμυνα με προβληματίζει πολύ. Στην τεράστια απώλεια (σε σχέση με το 2012) του Κυριάκου Παπαδόπουλο ήρθε να προστεθεί αυτή του Σιόβα. Δεν είμαι σίγουρος για τη χημεία μεταξύ Παπασταθόπουλου και Μανωλά, δεν είναι τυχαίο που στα μπαράζ ο Σάντος είχε βασικό τον Σιόβα. 
13:46
Μάκης : Ταχτσίδης και Κονέ ... σε τι κατάστα ση βρισκοντε .. ?
13:47
Ο Ταχτσίδης έχει παίξει πολύ λίγο φέτος. Ο Κονέ ήταν βασικός, αρχηγός και με πολύ καλή σεζόν στην Ιταλία. Ήταν ο καλύτερος Έλληνας του εξωτερικού φέτος και είναι μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία στο Μουντιάλ.
13:48
lamiaraole : Πάει και παίρνει την Καραγκούνα και την Κατσουράνα αντί να πάρει κανένα νεό ποδοσφαιριστή που είναι έτοιμος να φτύσει αίμα για την ομάδα..Ακόμα και στο ποδόσφαιρο,το σύστημα της Ελλάδος και της κλίκας τους τρώει όλους.Και εμείς ασχολούμαστε αυτή τη στιγμή με τον Σάντος και τον κάθε Σάντος.Πάμε να αρπάξουμε τα γκολάκια στην Βραζιλία και επιστρέφουμε!
13:49
Αν νομίζεις πως η Εθνική είναι talent show, έχει πολλά στην τηλεόραση να δεις.Ούτε εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος για την παρουσία μας στη Βραζιλία, αλλά τουλάχιστον καταλάβετε τι υλικό παράγει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και δέκα χρόνια. 
13:51
Αλέξανδρος : πάντως για πληρότητα ρόστερ δεν μπορούμε να μιλήσουμε όταν κατεβαίνουμε χωρίς αριστερό χαφ και μποξ - το - μποξ ενώ παίζουμε 4-5-1
13:54
Δεν είναι πως κατεβαίνουμε χωρίς αριστερό χαφ, αλλά που δεν έχουμε αριστερό χαφ. Αλλά μην κολλάτε σ'αυτά, δεν χρησιμοποιούν πια οι ομάδες παίκτες-στερεότυπα στις θέσεις. Ο Κόκε που παίζει αριστερά στην Ατλέτικο είναι αριστερό χαφ; Και η Εθνική δεν έπαιζε ποτέ με εξτρέμ, απ'το 2001 και μετά. Στο ένα άκρο μπορεί να έπαιζε πχ ο Γιαννακόπουλος με ανάποδο πόδι και στο άλλο έβγαιναν στο πλάι πότε ο Βρύζας και πότε ο Χαριστέας. 

13:55
Μάρκος : Μπορώ να απαντήσω εγώ στον Θωμά: Θωμά, αποτελεσματικός ο Γκέκας σίγουρα. Αλλά ο Μήτρογλου (αν είναι καλά) είναι γρηγορότερος, καλύτερος τεχνικά και πιο νέος. Ο Γκέκας δεν νομίζω να έχεις τις φυσικές αντοχές να παίξει 3 90λεπτα. Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχε πάρει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.
13:55
Θα τον ήθελα τον Παπ στην αποστολή
13:55
Γιώργος : Καλησπέρα Θέμη μπορείς να μου πεις με ποια λογική παίρνει 30 παίχτες και αφήνει έξω 7 χωρίς να τους δει έστω σε ένα φιλικό ?Αλλόκοτα πράγματα..
13:58
Κοίτα να δεις τι έγινε. 1) Ο Σάντος ήθελε να ανακοινώσει κατευθείαν 23άδα σήμερα. 2) Η ΕΠΟ ήταν υποχρεωμένη να στείλει λίστα μέχρι την προηγούμενη Τρίτη. 3) Ο Σάντος δεν ήθελε να ανακοινώσει 30 και μετά να κόψει. 4) Η FIFA δημοσίευσε μια λανθασμένη 29άδα. 5) Έτσι έγινε αναγκαστικά αυτό που δεν ήθελε ο Σάντος, να δώσει δηλαδή 30άδα και σήμερα να πει τους 23, χωρίς όπως λες να μεσολαβήσει κάτι. 
Όλα αυτά θα μπορούσαν να αποφευχθούν με το να πουν την προηγούμενη Τετάρτη τους 23 και τους 7 επιλαχόντες, όπως έκαναν πολλές χώρες. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε πρώτα να τελειώσουν τα play-off. 
13:59
Dimitris : Θέμη πιστεύεις η Μπαρτσελόνα του χρόνου θα σταθεί στις υποχρεώσεις τις με τόσες αλλαγές; εγω δε συμφωνώ με μετακίνηση Φάμπρεγας, έχει βοηθήσει τόσο κ έχει γινει αποδιοπομπαίος τράγος
14:03
Όπως ειπώθηκε από κάποιον ξένο συνάδελφο, ο Φάμπρεγας είναι σαν τη Γιόκο Όνο. Βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή και του χρεώνεται κάτι (πτώση Μπαρτσελόνα) που θα συνέβαινε ούτως ή αλλως. Το πρόβλημα των Καταλανών είναι διοικητικό, είναι θέμα ηγεσίας. Χωρίς τον Πεπ στον πάγκο και τον Μπεγκιριστάιν στο γενικό πρόσταγμα του συλλόγου, είναι σαφές πως τα λάθη είναι συσσωρευμένα και τραγικά, για ομάδα τέτοιου μεγέθους.
14:03
βασίλης : ένα έχω να πω όσο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν τη νοοτροπία οτι για να καθιερωθούν πρέπει να "πουλήσουν ΠΑΟΚ-τζιλίκη" τόσο το κακό θα διαιωνίζεται.Επίσης κρίμα για τον Κλάους που δεν είναι στην αποστολή της εθνικής έχω την εντύπωση ότι θα ήταν πιο χρήσιμος απο τον Γκέκα.
14:04
GIANNIS : καλησπερα θεμη θεωρεις δικαιη την μη επιλογη τοθ klaus στην 23 τησ βραζιλιας???
14:12
Κι εγώ θα τον ήθελα στη θέση του Γκέκα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Κλάους έκανε συνολικά καλή σεζόν. Μέχρι να έρθει ο Χούσεν και να αποκτήσει λίγο εσωτερικό ανταγωνισμό, ο Αθανασιάδης είχε γίνει χειρότερος του Γκέκα: κρυβόταν ανάμεσα απ'τους στόπερ, δεν συμμετείχε καθόλου στο παιχνίδι, δεν ακουμπούσε την μπάλα. 
Ναι, φορμαρίστηκε και σκοράρει, αλλά όχι πως συνολικά είχε τη βελτίωση που θέλουμε απ'αυτόν. 
14:12
tanashs : giati den phre xaristea?
14:14
Εσύ κοροϊδεύεις, αλλά εγώ θα περιμένω δεκαετίες για να δω άλλον επιθετικό μας να σκοράρει κόντρα σε Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Πορτογαλία και Γερμανία. Είναι βλέπεις που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους φορ μας να σκοράρουν κόντρα σ'αυτές τις ομάδες και το θεωρούμε δεδομένο. 
14:15
mitsos : ο βαγγελης μορας ειναι πιο εμπειρος ή πιο καλος απο τον Αβρααμ?
14:16
Ακόμα και να μην υπήρχε ο Μόρας, ο φετινός Αβραάμ δεν έχει θέση στο Μουντιάλ. Είναι στενάχωρο, γιατί είχε φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά φέτος δεν έχει σταθεί όπως πρέπει ακόμα και σε εύκολα παιχνίδια στο Καραϊσκάκης. Απολύτως λογικός ο αποκλεισμός του, δεν είχε θέση ούτε στους 30. 
14:17
chris : Θεμη συγκρινεις τελειως διαφορετικα πραγματα ειναι ιδιος ο Κατσουρανης με τον Τσαβι και τον Φαμπρεγκας και ο Καρα εχει τις αντοχες του Μπουσκετς και τη δημιουργια του Ινιεστα;;; Εγω πιστευω πως ο Καρα πρεπει να μπαινει απο το 60 και μετα και ο Κατσουρανης ας ειναι απλα τιμητικα στην αποστολη της επισημης αγαπημενης
14:20
Αυτό που δεν σκέφτεστε είναι πως αυτοί είναι οι δικοί τους καλύτεροι όλων των εποχών και αυτοί είναι οι δικοί μας καλύτεροι. Και όπως έχουν πτώση οι δικοί μας, έτσι έχουν και οι δικοί τους. Αλλά τον πρωταθλητή, τον κορυφαίο, δεν τον σταματάς. Οι πρωταθλητές αποχωρούν μόνοι τους. Παντού, σε όλες τις χώρες. 
14:20
ΓΙΑΝΝΗΣ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΕΛΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕΣΑ!
14:22
Ποιον ήθελες να πάρει; Τον Ρισβάνη; Τον Κουτρουμπή ή τον Τριανταφυλλόπουλο; Ένας θα μπορούσε να πάρει φέτος την ευκαιρία κι αυτός ήταν ο Κλωναρίδης, αλλά δεν έγινε ποτέ βασικός στον Παναθηναϊκό.
14:23
BREAKING: Ανακοινώθηκε ο Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ. 
14:26
δημητρης : themi pes duo logia gia ton fetino atromito
14:27
Καλή σεζόν, απογοητευτικό φίνις. Πλήγμα η πώληση Ιγκλέσιας, αναιμική παρουσία στα play-off, περίμενα περισσότερα.
14:28
fanis13 : Ο Σάμαρης Θέμη πόσα χρόνια έχει σε υψηλό επίπεδο;Ποια η διαφορά του με το Λαγό ειλικρινά.Άσε που σαν ταλέντα θα φάνει η διαφορά τους σε λίγο καιρό και άνετα.
14:30
Αγαπητέ Φάνη, ο Σάμαρης πριν έρθει στον Ολυμπιακό ήταν σημείο αναφοράς στον Πανιώνιο. Ηγέτης της ομάδας του, με γκολ, με ασίστ. Ήρθε στον Ολυμπιακό και έπαιξε Champions League. Είναι δύο χρόνια μεγαλύτερο απ'τον Λαγό. Αν ο Λαγός έχει την ίδια πορεία στα επόμενα δύο χρόνια, προφανώς και θα είναι μέλος της Εθνικής. Γιατί βιάζεστε; Ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης σε ποια ηλικία έγιναν βασικά μέλη της Εθνικής; 
14:33
Μακάρι ο Λαγός να ξεπεράσει τον Σάμαρη και τους πάντες. Αλλά πρώτα θα πρέπει να το κάνει, όπως το έκαναν ο Κατσουράνης, ο Καραγκούνης, ο Μπασινάς, ο Ζαγοράκης, που έγιναν σημεία αναφοράς των ομάδων τους. Ήταν κομβικοί, έπαιζαν και έκριναν ματς, έπαιζαν ευρωπαϊκά παιχνίδι και ξεχώριζαν. Δεν το έκαναν στα 22, αλλά πιο μετά. Υπομονή. Και ο Μανιάτης στα 23-24 τα έκανε, μην βιάζεστε. Ο Λαλάνα στην Αγγλία θα πάει Μουντιάλ στα 26, ο Χέντερσον στα 24. Κανείς δεν βιάστηκε να τους πάρει στα 21-22.
14:34
polis : Θέλω να μάθω το μέσον ποσοστό της ηλικίας Των παικτών Για να δω εάν υπάρχει θέση και για μένα και τον πατέρα σου
14:34
Για τις ηλικίες σχολίασα σε όλες τις προηγούμενες ερωτήσεις. 
14:36
vasilis : uparxei i entoni fimi oti o papadopoulos tis salke eine konta ston paok-ksereis kati -euxaristo
14:37
Δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικό. Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Τον έφερε πίσω ο τραυματισμός του Κυριάκο, αλλά είναι ακόμα ένας παίκτης που όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης τον περιμένουν να γίνει καλά για να τον πάρουν. 
14:38
Θανασης : Θα προτιμουσα να δω πολλους νεους στην εθνικη. Ο τζιωλης δεν μου αρεσει σαν παικτης ουτε και ο Κατσουρανης πλεον αφου δεν κανει πια τη διαφορα σε ενα μετριο Παοκ. Αν και ολυμπιακος θα ηθελα στη θεση τους να καλεσει ο Σαντος τον Καρελη και αλλον ενα πιτσιρικα, δεν λεω να παιξουν βασικοι απλα πιστευω οτι θα δωσουν περισσοτερες ανασες στην ομαδα.
14:39
Όλα αυτά θα γίνουν μετά το Μουντιάλ. Το θέμα είναι να βοηθήσει το ποδόσφαιρό μας την Εθνική. Όσοι βγαίνουν (με διάρκεια), παίζουν. Έγιναν μέλη της Εθνικής ο Μανωλάς, ο Σιόβας, ο Μανιάτης, ο Μήτρογλου, θα γίνουν ο Σάμαρης, ο Κονέ και μάλλον θα δώσει και ο Παναθηναϊκός παίκτες, όταν αποκτήσουν διάρκεια. 
14:40
λοκος : Ποιος είναι αυτός ο Μάνος Σέργιος...?
14:41
Είναι ο 24ος, σε τουρνουά που πηγαίνουν 23. Είναι η βόμβα
14:41
αργυρης : μεχρι που πιστευεις οτι μπορει να παει η φετινη εθνηκι ?
14:43
Είμαι φανατικός οπαδός της Εθνικής. Πάντα ήθελα να πηγαίνει καλά και ενθουσιάστηκα όταν το 2001 ήρθε ο Ρεχάγκελ. Ομολογώ πως 13 χρόνια μετά, είναι η πρώτη φορά που δεν είμαι αισιόδοξος πριν από τουρνουά. Με ανησυχεί το κλίμα, που θυμίζει παραμονές Euro 2008. 
14:46
τασος : Πιστευεις ο Γκαρσια αγαπηθηκε για το ξυλο και οχι για την αξια του στα χαφ;Γιατι στην Τουμπα ακουγεται Λινο-Λινο και οχι πχ Τζαβελας ή Κλαους;Αν ο Σαλπι πει δεν αντεχω φευγω οικονομικα κερδιζει ή χανει ο Ιβαν;Αν ο Ιβαν,ο Βρυζας,ο οπαδος θελει να μπει μεσα στα αποδυτηρια υπαρχει περιπτωση να τους αφησει ο Αγγελος;
14:48
Ο Γκαρσία αγαπήθηκε για την αξία του και καλώς έγινε αυτό. Το σφάλμα ξεκινάει απ'τη στιγμή που θεωρείς πως ο άλλος αγαπάει την ομάδα εξίσου με την αγάπη που του έχει ο κόσμος. Όποιος αγαπάει δεν δημιουργεί προβλήματα, κρατάει το στόμα του κλειστό. Ο Άγγελος δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει κανέναν. Για τον Σάλπι δεν σε κατάλαβα.
14:49
γκουέστ! : Kαίσαρη άμα ήσουν μάγκας και όχι ΔΑΓΚΑΣ,θα έβγαινες να ελεγες εδώ ότι η επιλογή Κατσουράνη και Καραγκούνη ήταν ΛΑΘΟΣ και ότι ήρθε η ώρα για την Ελλάδα να βασιστεί στα νιάτα και όχι στα ΚΑΠΗ της,που πήρανε ένα Εuro και εσείς των ΜΜΕ τους κάνατε θεούς..ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ θεσ να λέγεσαι και δημοσιογράφος,που κάθεσαι και συγκρίνεις ΊΣκο και ερέρα με ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΑΙ Κατσουράνη.
14:51
Αμαρτία να μην κατάλαβες καλά. Δεν τους συγκρίνω με τα πιτσιρίκια, αλλά με τους μεγάλους της Ισπανίας. Αυτοί οι παίκτες, μαζί με τους άλλους, έκαναν ποδοσφαιρικό μέγεθος ένα συνονθύλευμα. Είτε το θέλεις είτε όχι, είναι τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά μεγέθη που έχει βγάλει αυτή η χώρα. 
14:52
σακης : Χαιρετε το επεισοδιο με τον κατσουρανη και μανιατη λετε να εχει συνεχεια και στην εθνικη?
14:53
Ελπίζω πως όχι. Αλλά σίγουρα θα έχει αφήσει κάποιες σκιές. Στα τουρνουά χρειάζεται συσπείρωση στο 100%, δεν πετυχαίνεις αλλιώς. Μακάρι να κάνω λάθος. 
14:53
Νotis Peristeri : Δε μπορώ να καταλάβω ρε συ Θέμη .Πως γίνεται να διαλέγεις δεδομένα κακούς παίχτες αλλά έτοιμους και ν'αφήνεις έξω δεδομένα καλούς αλλά ανέτοιμους .Τζιόλης Γκέκας Ταχτσίδης Τζαβέλλας εννοώ κακοί.Δηλαδή παράδειγμα , ο Κουρμπέλης δεν είναι καλύτερος του Τζιόλη?Ο Μπάλλας?Πολλούς μπορώ να βρω.Λες και δεν πάμε για μια αξιοπρεπή παρουσία,λες και πάμε για να το πάρουμε.
14:55
Ρε σεις, μιλάτε σοβαρά; Ο Μπάλας και ο Κουρμπέλης δεν είναι βασικοί σε Αστέρα και Ατρόμητο και θα πάνε Μουντιάλ; Έχεις δει ένα παιχνίδι που να το έκρινε ο Κουρμπέλης με την παρουσία του; Καλοί παίκτες είναι, αλλά τους εκθέτεις με το να λες τέτοια πράγματα. 
14:55
manolis : egw fovame ton choleva... sto euro 2012 edeikse oti me dynatous xaf exei megalo provlihma... alla oute o tzavellas mou gemizei to mati. o karabelas toulaxistion paizei stin primera division. esy pious aristerous back tha epairnes?
14:58
Τα λες καλά. Πάμε λίγο στη θέση του Σάντος. Ξεκινάει το euro με τον Χολέμπας, που είναι μαύρη τρύπα στα δύο πρώτα ματς και του κάνουν πλάκα. Βάζει τον Τζαβέλα με τη Ρωσία, του πάει καλά, έχει και δοκάρι στο φάουλ, παίρνουμε και την πρόκριση. Τον βάζει τον Τζαβέλα με τη Βοσνία εκτός, τραγωδία χειρότερη του Χολέμπας: τον περνάνε από παντού και κάνει ένα κωμικό πέναλτι. 
Ποιον να εμπιστευθείς; Προσωπικά θα έβαζα τον Βύντρα κι ας είναι με ανάποδο πόδι. Απ'τον να τρέμω για την άμυνα, θα προτιμούσα να έχω κάποιον που δεν θα δώσει πολλά στην επίθεση.
14:59
Nicklas : Καλησπέρα.Είμαι της άποψης οτι οι επιλογες του κεντρου ειναι σωστες.Με Ταχτζιδη,Σαμαρη,Φεφτα και Κονε το κεντρο εχει φρεσκαδα και με τις "παλιοσειρες" εμπειρια.Τωρα οσον αφορα την ταχυτητα,ποτε δεν ειχαμε γρηγορο κεντρο..
15:00
Είναι περισσότερο αναγκαστικές. Αυτούς έχουμε. Τώρα όσον αφορά το "ποτέ", είναι λίγο υπερβολικό. Το 2004 δεν τους βλέπαμε τους αντίπαλους χαφ, για πρωϊνό τους είχαν Ζαγοράκης, Μπασινάς και Καραγκούνης. 
15:02
Δημήτρης : Οι Reds για να σταθούν στην Ευρώπη και στην Αγγλία χρειάζονται κεντρικό αμυντικό, αριστερό μπακ (και ας γυρίσει ο Ενρίκε), αριστερό χαφ, αμυντικό χαφ (ο Άλεν πολύ λίγος) και έναν ακόμα επιθετικό κλάσης οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον σημερινό κορμό
15:03
Μην το ψειρίζουμε για τη Λίβερπουλ. θέλει σοβαρή ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Απ'ότι φαίνεται, ξεκινά με τον Καν της Λεβερκούζεν. 
15:04
μιχαλης 90 : θεμη καλησπερα εγω το μονο που θα πω ειναι οτι απο ολους αυτους τους παιχτες μονο τους τερματοφυλακες και την αμυντικη τετραδα εμπιστευομαι απο εκει και περα το χαος μονο αν ο μητρογλου ειναι σε καλη κατασταση μπορει να δωσει ποιοτητα στην ομαδα αλλα εχει να παιξει πολυ καιρο αλλα στα χαφ ειμαστε ανυπαρκτοι!
15:05
Ποιος είναι αριστερό μπακ στην τετράδα που εμπιστεύεσαι; 
15:05
Αντωνης : Θεμη το χειροκροτημα των καταλανων στην ατλετικο και η ανταποδοση του "σκληρου" σιμεονε με εκανε να νοιωσω τοσο ντροπη. Ποσο ψεμα ειναι τελικα οτι Ελλαδα σημαινει πολιτισμος...
15:06
Έχω γράψει γι'αυτό σε σχετικό κείμενο που θα ανέβει αργότερα.
15:09
Σταύρος : Θέμη καλημέρα. Μια που είναι των ημερών η Ρεάλ του καρλίτο, πιστεύεις μπορεί να παίξει και η εθνική 4-4-2 με δύο γραμμές άμυνας και σάλπι σε ρόλο ντι μαρία όταν αμύνεται, ή εμείς το χρειαζόμαστε το "εξάρι"?
15:11
Ο Σάντος δοκίμασε να αλλάξει το 4-3-3 δύο φορές. Την πρώτη, ξεκίνησε τα προκριματικά του Euro με 4-3-1-3. Δεν δούλεψε και το αλλάξαμε μετά από 2 ματς. Στα προκριματικά για τη Βραζιλία, ξεκίνησε με 4-4-2 στην ευθεία. Είχε το ίδιο αποτέλεσμα, επιστρέψαμε γρήγορα στο 4-3-3. 
15:11
Γιώργος : Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Γκέκας έχει δεδομένη θέση στη Εθνική.πιστεύω πως είναι άδικο(ειδικά για τον Δ.Παπαδόπουλο),τον οποίο και συγκαταλέγω στην μακροσκελή λίστα εκείνων που δεν κλήθηκαν για διάφορους λόγους στην Εθνική(π.χ. Στολτίδης).Ποιά η γνώμη σου Θέμη;;
15:13
Το πρόβλημα για τον Παπαδόπουλο ήταν η μεγάλη πτώση που είχε στην καριέρα του. Φέτος θα ήθελα κι εγώ να τον δω στη Βραζιλία. Αν έπαιζε στον φετινό Παναθηναϊκό, νομίζω πως θα ήταν στο αεροπλάνο για το Ρίο.
15:15
nikolas liverpool 1892 : πιστευω λογικη η επιλογη μητρογλου καθως αν και απουσιαζει απο την δραση εδω κ μηνες παραμενει μια κλαση πανω απο τον ανταγωνισμο!ωστοσο εχω επιφυλαξεις για την μη επιλογη αθανασιαδη κ την επιλογη γκεκα !!δν λεω ειχε μια καλη σεζον στην τουρκια αλλα ο αθανασιαδης ταιριαζει περισσοτερο στο στυλ της εθνικης δεδομενου οτι λογιζονται κ οι 2 στην θεση της κορυφης στην επιθεση!τελος πιστευω πωσ στο διλλημα τζαβελλας καραμπελας δν θ επρεπε να υπαρχει η πρωτη επιλογη !!ο ανθρωπος παραπεει αθλητικα αλλα κυριως υστερει απο αποψη ψυχολογιας δν εχει το μεταλλο κ την προσωικοτητα για να εκπροσωπει την εθνικη μας
15:15
Συμφωνώ σε όλα. 
15:15
Μητσος : Τι διαδικασία ακολουθεί για μα γίνει ένασ παίχτης ελληνας? Όπως ο χολεμπας..πως γίνεται αυτό?
15:16
Ο Χολέμπας είχε ελληνικές ρίζες. 
15:16
Θυμιος94 : Πιστεύω οτι τον σαμαρη πολλοί πανε να τον βγάλουν παίχτη.... Δν μαρεσει καθόλου κ πιστεύω οτι με το ζόρι ειναι στην εθνική απο σπρώξιμο. Ούτε παιχνίδι δν ξέρει να αλλάζει κ πολλα άσκοπα φάουλ στο χώρο του κέντρου που μονο καλο δν κάνουν....ποια ειναι η γνώμη σου ;
15:18
Κανείς δεν λέει πως είναι 100% έτοιμος. Έχει καλά πόδια, καλά σουτ ακόμα και εν στάσει και καλές μεταβιβάσεις. Το κακό είναι πως δεν έχει μέτρα με την μπάλα, προτιμάει να την ταξιδεύει, και ακόμα είναι "επίφοβος" χωρίς αυτήν, όπως φάνηκε στα ματς του Champions League.
15:18
γιωργος : συμφωνεις οτι ι καραμπελας ειναι αδικημενος οσον αφορα την εθνικη?
15:19
Το είπαμε και πριν, ίσως άξιζε τη φετινή ευκαιρία. 
15:20
fanis13 : Σκέψου όμως τριπλέτα στη Ρεαλ..Ronaldo Suarez Bale και από πίσω Gerrard.
15:22
Ούτε στους Χάρλεμς. Δεν έχει καμία δουλειά η Ρεάλ να προσθέσει τον Σουάρες όταν έχει ήδη δύο παίκτες που θέλουν πολύ την μπάλα (Κριστιάνο και Μπέιλ). Δέχομαι μόνο ανταλλαγή Κριστιάνο με Σουάρες. Αλλιώς 150 εκατομμύρια ευρώ, ακατέβατα. 
15:22
kwstas : θεμη πιες χωρες βλεπεις να κονουν την εκπληξη απο τις μικρες(για οικονομια κουβεντας μην βαλεις τον παραγοντα κουραση)?στο δικο μου μυαλο νο1 αουτσαιντερ ειναι η κροατια για πορεια πχ μεχρι προημιτελικα..
15:22
Με ψήνει και η Ελβετία. 
15:23
Κώστας : Θέμη καλησπέρα.Δεν νομίζεις οτι και στα στόπερ έχουμε κάποιο θέμα;
15:23
Το σχολιάσαμε ήδη. Τεράστια η απώλεια του Σιόβα. 
15:25
kospresvis : Γιατί πιστεύεις ότι ο Σαββίδης επέλεξε τον Αναστασιάδη προπονητή; Για οικονομικούς ή οπαδικούς λόγους;
15:25
Γιατί πρέπει σώνει και ντε να είναι άλλος λόγος πέρα απ'το απλό "έτσι τον συμβούλευσαν" αυτή τη φορά;
15:25
koulism : Είναι ο Γκέκας (του Σάντος) ο καινούριος Χαριστέας (του Ρεχάγκελ); Χίλιες φορές Κλάους ή Παπαδόπουλος! Ο Χολέμπας γιατί είναι ακόμα στην Εθνική; Πολύ χειρότερος από Καράμπελα, Σταφυλίδη ακόμα και Σπυρόπουλο! Τι βύσμα παίζει να έχει αυτός το Μάνος Σέργιος; Η Λίβερπουλ κρίμα που δεν τα κατάφερε... Πολύ θα γούσταρα! Πιστεύεις θα κάνει τίποτα του χρόνου ή ήταν πυροτέχνημα; Τι μπορεί να προσφέρει ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ πέρα από εσωτερικά προβλήματα; Πώς κρίνεις την επιλογή του Αναστασιάδη; Είναι άλλη μία προσπάθεια λαϊκισμού από τον Σαββίδη ή προσπαθεί να πειραματιστεί με άλλους τρόπους βλέποντας ότι ο ακριβός προπονητής δεν του βγήκε; Αναστασιάδης και Βρύζας δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις στο παρελθόν. Θα επηρρεάσει αυτό τον ΠΑΟΚ;
15:26
Ναι. 
15:27
Συμπληρώσαμε δυόμιση ώρες. Σας ευχαριστώ για την παρέα και τις ερωτήσεις. Καλή εβδομάδα σε όλους. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK