Λίβερπουλ: Ακολούθησε την "τακτική Χάκπο" στην υπόθεση Μακ Άλιστερ

40.000.000 ευρώ έβγαλε από τα ταμεία της η Λίβερπουλ για να κάνει δικό της τον Αλέξις Μακ Άλιστερ παρόλο που στα γραφεία της Μπράιτον είχαν φτάσει πολύ μεγαλύτερες προτάσεις.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Την πρώτη της μεταγραφική κίνηση στην καλοκαιρινή περίοδο έκανε η Λίβερπουλ με την απόκτηση του Αλέξις Μακ Άλιστερ από την Μπράιτον.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής αποτελεί ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Τζουντ Μπέλιγχαμ, από τη διεκδίκηση του οποίου η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αποσύρθηκε εξαιτίας των υψηλών απαιτήσεων της Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το deal μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μπράιτον για τον Αργεντίνο μέσο δεν έκλεισε στα 65.000.000 ευρώ αλλά στα 40.000.000, παρά το γεγονός πως δημοσιεύματα ήθελαν να έχουν φτάσει στα γραφεία της ομάδας του Ντε Ζέρμπι αρκετά μεγαλύτερες προτάσεις.

Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με την περίπτωση του Κόντι Χάκπο, όταν για την περίπτωση του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδινε στην Αϊντχόφεν ποσό που άγγιζε τα 50.000.000 ευρώ αλλά η Λίβερπουλ "έκλεψε" τον ποδοσφαιριστή προσφέροντας σχεδόν 10.000.000 ευρώ λιγότερα.

Κομβικό ρόλο σ΄αυτό έπαιξε το γεγονός πως ο Κλοπ κατάφερε να πάρει με το μέρος του τους ποδοσφαιριστές και στις δύο περιπτώσεις, με το πλάνο που τους παρουσίασε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρόμα: Μετά τον Ικάρντι,"βολιδοσκοπεί" και μεγάλο αστέρι της Λέστερ

Μπάγερν: Δεν ανανεώνει ο Ντέιβις, πόσο τον κοστολογεί η ομάδα

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου τσεκάρει και τον "παραγκωνισμένο" αρχηγό της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK