Λίβερπουλ: Αυτές είναι οι 3 + 1 προτεραιότητες του Κλοπ πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Την απόκτηση ενός μέσου, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός δεξιού μπακ θέλει εντός του Ιουνίου η Λίβερπουλ , σύμφωνα με το Football Insider. Τσεκάρει και τερματοφύλακα.

Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on ahead the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Καλοκαίρι ανοικοδόμησης είναι το ερχόμενο για τη Λίβερπουλ καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές λένε "αντίο" στην ομάδα ως ελεύθεροι ενώ αναμένεται να αποχωρήσουν και κάποιοι με τη μορφή δανεισμού.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Football Insider, ο Κλοπ έχει θέσει τρεις στόχους εν όψει Ιουνίου προκειμένου να είναι όσο τον δυνατόν πιο "γεμάτη" η ομάδα στην καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός έχει ζητήσει από τη διοίκηση την άμεση απόκτηση ενός παίκτη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενός δεξιού μπακ αλλά και ενός κεντρικού αμυντικού.

Για τη μεσαία γραμμή "κλεισμένη" θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Αλέξις Μακ Άλίστερ από την Μπράιτον, με τον Ντε Ζέρμπι μάλιστα να δηλώνει πως ήταν, κατά πάσα πιθανότητα, το τελευταίο παιχνίδι του Αργεντίνου με την ομάδα.

Όσον αφορά στις θέσεις του δεξιού μπακ και του κεντρικού αμυντικού, δεν έχουν διαρρεύσει οι στόχοι του Κλοπ αλλά αναζητώνται ενδεκαδάτοι παίκτες καθώς ο Άρνολντ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί περισσότερο στο χώρο του κέντρου την ερχόμενη σεζόν ενώ στο κέντρο της άμυνας οι Μάτιπ, Γκόμες και Φίλιπς δεν "έπεισαν".

Δεν αποκλείεται εντός του Ιούνη να αποκτηθεί και ένας αναπληρωματικός τερματοφύλακας καθώς ο Κουιβίν Κέλεχερ φέρεται πως έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τους "Κόκκινους" με την μορφή δανεισμού προκειμένου να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις έλυσε την σιωπή του για την υπόθεση Σπαλέτι

Μίλαν: Έκλεισε τον βασικό στόχο της Ντόρτμουντ για αντι-Μπέλιγχαμ

Ρονάλντο: Έμεινε άτιτλος και "ξέσπασε" σε ό,τι βρήκε μπροστά του

News 24/7

24MEDIA NETWORK