Λίβερπουλ: Αυτή είναι η πρώτη εισήγηση του νέου "αφεντικού" για τη μεσαία γραμμή

Την περίπτωση του Μανού Κονέ φέρεται πως εισηγήθηκε στον Γιούργκεν Κλοπ ο νέος αθλητικός διευθυντής των "Κόκκινων", Γιόργκ Σμάντκε.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Την έναρξη της συνεργασία της με τον Γιοργκ Σμάντκε για τη θέση του αθλητικού διευθυντή ανακοίνωσε η Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να του έχει αναθέσει ήδη την διαχείριση των δύο πιο "καυτών' ζητημάτων.

Πέρα από αυτό, ο Κλοπ περιμένει και τις εισηγήσεις του Σμάντκε για την ενίσχυση της ομάδας, με την πρώτη, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να αφορά παίκτη της Bundesliga.

Ο λόγος για τον αμυντικό μέσο της Γκλάντμπαχ, Μανού Κονέ, ο οποίος στα 22 του πραγματοποίησε μία γεμάτη χρονιά με την γερμανική ομάδα έχοντας 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Σμάντκε γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Γερμανίας και πιστεύει στις δυνατότες του 22χρονου Γάλλου, θεωρώντας μάλιστα πως έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης, με τον Κλοπ όμως να έχει τον τελευταίο λόγο για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε, πως η Λίβερπουλ έχει πλέον λειψανδρία στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τις αποχωρήσεις των Μίλνερ, Τσάμπερλειν και Κεϊτα και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλέξις Μακ Άλιστερ από την Μπράιτον.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζέμα: Το αινιγματικό post του προσωπικού του γυμναστή

Ρεάλ, απίστευτο: Δανεικός και σχεδόν συνομήλικος του Μπενζεμά ο διάδοχός του στην Μαδρίτη

Μπάγερν και άλλα δύο μεγαθήρια "παλεύουν" για τον φορ της "Μεγάλης Κυρίας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK