Λίβερπουλ: Εγκώμια Μπενίτεζ, συντρίμμια οπαδών

Επίσκεψη Αγγλων σε άλλη χώρα, χωρίς επεισόδια, δεν γίνεται. Την άτυπη "παράδοση" τήρησαν οι φίλοι της Λίβερπουλ, οι οποίοι τα "έσπασαν" μετά τον αγώνα με την Αντερλεχτ στο Βέλγιο. Εγκώμια Μπενίτεζ για Σισσέ.

Λίβερπουλ: Εγκώμια Μπενίτεζ, συντρίμμια οπαδών
Επίσκεψη Αγγλων σε άλλη χώρα, χωρίς επεισόδια, δεν γίνεται. Την άτυπη "παράδοση" τήρησαν οι φίλοι της Λίβερπουλ, οι οποίοι τα "έσπασαν" μετά τον αγώνα με την Αντερλεχτ στο Βέλγιο.

Αρκετοί φίλοι των "κόκκινων" ταξίδεψαν στις Βρυξέλλες χωρίς εισιτήριο, με στόχο να ενισχύσουν τον σύλλογο σε εξαγωνιστικές δραστηριότητες. Μερικές από αυτές έλαβαν χώρα στους δρόμους της βελγικής πόλης, με 70 από τους φίλους των πρωταθλητών Ευρώπης να καταλήγουν στα κρατητήρια.

Από εκεί και πέρα ο Ράφαελ Μπενίτεζ ασχολείται μόνο με τα αγωνιστικά θέματα και δηλώνει ικανοποιημένος για το γεγονός ότι ο Τζιμπρίλ Σισσέ τον δικαίωσε για την ευκαιρία που του έδωσε. "Είναι καλό για εμένα και τον ίδιο, αφού μου έδειξε ότι έχω εναλλακτικές λύσεις. Δημιουργούμε αρκετές ευκαιρίες και πιέζουμε την αντίπαλη ομάδα. Σε αυτούς που λένε ότι παίζουμε αμυντικά τους καλώ να δουν πόσες φάσεις είχαμε στην αναμέτρηση", ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

Από την πλευρά του ο δικαιωμένος Σισσέ δεν θέλησε να κάνει λόγο για την προσωπική του εμφάνιση, αλλά τόνισε πως το τρίποντο ήταν καλό, αφού η ομάδα του έμεινε σε επαφή με την Τσέλσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK