Λίβερπουλ: Φαβορί για την απόκτηση του "εφιάλτη" των Εμπαπέ και Βίνι Τζούνιορ

Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Σοφιάν Άμραμπατ φέρεται να έχει η Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσίευμα του Foot Mercato.

Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on ahead the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Την ανοικοδόμηση του υπάρχοντος ρόστερ φέρεται πως έχει αποφασίσει ο Γιούργκεν Κλοπ μαζί με τη διοίκηση της ομάδας μετά από τη μέτρια εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το FootMercato και αναπαράγει το GOAL, η Λίβερπουλ είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του άσου της Φιορεντίνα, Σοφιάν Άμραμπατ.

Ο Μαροκινός κέρδισε τις εντυπώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο βρέθηκε ένα βήμα πριν από την μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα αλλά η δουλειά χάλασε εξαιτίας προβλημάτων της Μπαρτσελόνα με το FFP.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Κλοπ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Άμραμπατ, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να δώσει δύναμη και φρεσκάδα στην μεσαία γραμμή της ομάδας.

Θυμίζουμε, πως οι απαιτήσεις της Φιορεντίνα για τον ποδοσφαιριστή κυμαίνονται στα 40.000.000 ευρώ ενώ η περίπτωσή του δεν σχετίζεται με αυτή του Μπέλιγχαμ, για τον οποίο πάντως η Λίβερπουλ φέρεται να έχει χάσει έδαφος, σε σχέση με τους άλλους "μνηστήρες".

Πρόσφατα ο Άμραμπατ ήρθε και πάλι στο φως της δημοσιότητας εξαιτίας μαρκαρίσματος που έκανε στον Βινίσιους Τζούνιορ, κάτι που είχε συμβεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με θύμα εκείνη τη φορά τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μίνι Καμπίπ: Μπήκε σε "μπελάδες" μετά από απαράδεκτη ενέργεια που έκανε

Ρεάλ: Η "μαγική" 10αδα που εξετάζει ο Αντσελότι για στήριγμα του Μπενζεμά

Τσέλσι: Πρώην παίκτης της αρνείται την επιστροφή, για χάρη του Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK