Λίβερπουλ: Η πρόβλεψη του Αλόνσο για τον μελλοντικό του πάγκο

Βγήκαν στην επιφάνεια παλιά σχόλια του προπονητή της Λεβερκούζεν που υπαινίσσονται μια μελλοντική επιστροφή...

Λίβερπουλ: Η πρόβλεψη του Αλόνσο για τον μελλοντικό του πάγκο

Με την δημοσιοποίηση της απόφασης του Κλοπ για αποχώρηση στο τέλος της σεζόν, έχουν προκύψει διάφορα σενάρια για το ποιος θα μπορούσε να τον διαδεχτεί. Μπορεί ωστόσο να μην χρειάζεται.

Ο Αλόνσο είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, καθώς ο προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν τα πάει εξαιρετικά φέτος, καθώς η ομάδα του βρίσκεται στην κορυφή της Bundesliga και παραμένει αήττητη. Ο Ισπανός έχει δηλώσει στο παρελθόν την επιθυμία του να αναλάβει τη διοίκηση του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, έχοντας περάσει πέντε χρόνια στον σύλλογο μεταξύ 2004-2009.

Το 2018, εν μέσω συνέντευξης, ο Αλόνσο δήλωσε: "Ναι σίγουρα, το έχω ονειρευτεί αυτό, αλλά πρώτα πρέπει να αποδείξω τον εαυτό μου και να προετοιμαστώ. Αν αποφασίσω κάπου στην πορεία να πάρω την ευκαιρία να γίνω μάνατζερ, ο δεσμός μου, η δέσμευσή μου, το πάθος μου με τη Λίβερπουλ είναι εκεί. Γιατί όχι; Θα δούμε αν μπορούμε να διασταυρώσουμε τους δρόμους μας", πρόσθεσε.

Ο Αλόνσο προέβλεψε επίσης στη συνέντευξη ότι ο πρώην συνεργάτης του στη μεσαία γραμμή, Στίβεν Τζέραρντ, θα είναι αυτός που θα είναι πιο πιθανό να αναλάβει τα ηνία της Λίβερπουλ.

"Νομίζω ότι ο Στίβι θα φύγει σίγουρα νωρίτερα από εμένα, είναι το φυσικό επακόλουθο. Ο Στιβ είναι ήδη προπονητής, οπότε μάλλον θα γίνει νωρίτερα παρά αργότερα", πρόσθεσε.

Βέναια, ο Τζέραρντ πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την τωρινή του ομάδα, την Αλ Ετιφάκ, στο πρωτάθλημα της Saudi Pro League, επομένως μπορεί τελικά να... αλλάξει η σειρά.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΟΠ: ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ

Σοκ: Τέλος ο Κλοπ από την Λίβερπουλ το Καλοκαίρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK