Λίβερπουλ: Μετά τον Φιρμίνο, φεύγει ελεύθερος ποδοσφαιριστής που της κόστισε 38 εκατ.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι ο Όξλειντ Τσάμπερλειν καθώς το συμβόλαιό του λήγει και δεν υπάρχει διάθεση από τις δύο πλευρές για να ανανεωθεί.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Πολλές ανακατατάξεις αναμένεται να γίνουν στη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς λήγουν τα συμβόλαια αρκετών ποδοσφαιριστών ενώ Κλοπ και διοίκηση έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να αλλάξει η φετινή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Πρόσφατα ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει μετά από 8 χρόνια για... άλλες Πολιτείες κάτι που ακόμα και ο ίδιος ο Κλοπ αποκάλυψε πως δεν περίμενε.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μετά από τον Φιρμίνο αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος και ο Όξλειντ Τσάμπερλειν μετά από μία εξαετία.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός, η απόφαση έχει παρθεί εδώ και αρκετούς μήνες με σημαντικό ρόλο σ' αυτό να παίζουν οι αρκετοί τραυματισμοί του ποδοσφαιριστή ο οποίος βρίσκεται στους "Κόκκινους" από το 2017 και δεν κατάφερε ποτέ να αποτελέσει βασικό κομμάτι στα αγωνιστικά πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.

Θυμίζουμε, ότι τον δρόμο των Φιρμίνο και Τσάμπερλειν αναμένεται να ακολούθησει και άλλος χαφ της ομάδας για τον οποίο μάλιστα είχε δαπανήσει 60.000.000 ευρώ.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Ντέλε Άλι: Ο προπονητής του πίστευε πως αγνοείται επειδή... βρέχει, τι έγινε τελικά

Ρονάλντο: Έκανε ιντριγκαδόρικη δήλωση για το επίπεδο του νέου του πρωταθλήματος

Η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για παίκτη που δεν έπιασε στην Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK