Λίβερπουλ, μεταγραφές: Έχει στα χέρια της αστρονομική πρόταση για το μεγάλο της αστέρι

Πρόταση άνω των 100.000.000 ευρώ έχει καταθέσει η Αλ Ιτιχάντ στη Λίβερπουλ για να κάνει δικό της τον Μοχάμεντ Σαλάχ, σύμφωνα με τον Ρούντι Γκαλέτι.

Liverpool's manager Jurgen Klopp, right, gives instructions to Liverpool's Mohamed Salah during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Κλοπ και Σαλάχ στο ίδιο καρέ AP PHOTO/JON SUPE

Το μπαμ με την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ θέλουν να κάνουν οι Σαουδάραβες της Αλ Ιτιχάντ σύμφωνα με τον Ρούντι Γκαλέτι καταθέτοντας μάλιστα στη Λίβερπουλ μία αστρονομική πρόταση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος, η Αλ Ιτιχάντ έχει στείλει πρόταση άνω των 100.000.000 ευρώ στα γραφεία της Λιβερπουλ προκειμένου να αποσπάσει τη θετική απάντηση της Λίβερπουλ για τον ποδοσφαιριστή.

Οι Σαουδάραβες, παρά το γεγονός πως ξοδεύουν μεγάλα ποσά για συμβόλαια ποδοσφαιριστών, δεν είναι το ίδιο γενναιόδωροι με τις προτάσεις που καταθέτουν στις ομάδες, κάτι που δεν συμβαίνει στην περίπτωση του Σαλάχ.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είχε κάνει σαφές με κάθε τρόπο πως ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ και δεν συγκινείται από τις σειρήνες της χώρας της Μέσης Ανατολής.

Πάντως, τόσο ο Κλοπ όσο και η διοίκηση της Λίβερπουλ, δεν δείχνουν θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Αυτός είναι ο διάδοχος του Ζόμερ

'Εγινε το χατίρι του Πεπ: Η Μάντσεστερ Σίτι κλείδωσε μεγάλη ανανέωση

Τρεις ιταλικές ομάδες διεκδικούν Έλληνα μέσο με συμμετοχές στην Serie A

News 24/7

24MEDIA NETWORK