Λίβερπουλ: Ο Φιρμίνο περιμένει τον Λουκάκου για το επόμενο βήμα του

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, σύμφωνα με δημοσίευμα, αποτελεί στόχο της Ίντερ ως διάδοχος του Ρομέλου Λουκάκου.

Liverpool's Roberto Firmino celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League Group A soccer match between Rangers and Liverpool at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο WEDNESDAY, OCT. 12, 2022. (AP PHOTO/SCOTT HEPPELL)

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο το καλοκαίρι μένει ελεύθερος με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Η Λίβερπουλ του έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, αλλά οι λεπτομέρειες δεν έχουν διευθετηθεί και το μέλλον του Βραζιλιάνου παραμένει στον αέρα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Σε Ιταλία και Ισπανία γράφουν πως ο Φιρμίνο αποτελεί σταθερά επιλογή της Ίντερ. Οι Νερατζούρι δεν είναι ικανοποιημένοι με τον Ρομέλου Λουκάκου. Η Ίντερ αναμένεται να δώσει ευκαιρία στον Βέλγο τους επόμενους μήνες να φέρει... τούμπα την εις βάρος του κατάσταση. Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τότε οι Ιταλοί θ' αφήσουν τον "Ρομ" να επιστρέψει στην Τσέλσι.

Ο Φιρμίνο πληρώνεται με 10.000.000 ευρώ το χρόνο καθαρά στην Λίβερπουλ. Στην Ίντερ θεωρούν πως η δουλειά μπορεί να κλείσει μ' ένα ποσό κοντά στα 8,5 εκατ. ετησίως. Θυμίζουμε πως ο Γιούργκεν Κλοπ έχει μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα ο Μπόμπι.

Διαβάστε περισσότερα

Ζοζέ Μουρίνιο, θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη του αγάπη

Άρσεναλ: Ανερχόμενος σταρ της Premier League παρακαλάει να πάει στην ομάδα του Αρτέτα

Βέλγιο: Ένας 37χρονος το φαβορί για την προπονητική καρέκλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK