Λίβερπουλ: Ο Κίουελ στην αποστολή

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους βρίσκεται ο Χάρι Κίουελ καθώς τις προηγούμενες ημέρες συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ: Ο Κίουελ στην αποστολή
Πολύ κοντά στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους βρίσκεται ο Χάρι Κίουελ. Ο Αυστραλός μέσος της Λίβερπουλ προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες ημέρες και ο προπονητή του, Ράφα Μπενίτεθ, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

« Ο Χάρι νιώθει πολύ καλύτερα τώρα και θα ταξιδέψει μαζί μας και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής. Πρώτα όμως θα πρέπει να διαπιστώσουμε το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης. Εάν δεν αγωνιστεί τελικά με την Άντερλεχτ τότε είμαι σίγουρος πως θα το κάνει ή το ερχόμενο σαββατοκύριακο ή στα μέσα την επόμενης εβδομάδας. Η επιστροφή του θα μας δώσει σημαντική ανάσα καθώς είναι παίκτης που μπορεί να παίξει στη γραμμή και με σέντρες να αξιοποιήσει τους Κράουτς και Μοριέντες », τόνισε χαρακτηριστικά ο Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Χάρι Κίουελ υποβλήθηκε το καλοκαίρι σε χειρουργική επέμβαση για μια κήλη και δεν έχει καταφέρει απο τότενα αγωνιστεί με την Λίβερπουλ, καθώς η τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα των « κόκκινων» ήταν ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ τον περασμένο Μάιο με αντίπαλο την Μίλαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK