Λίβερπουλ: Ο Ρομάνο "γείωσε" τους φίλους της ομάδας με την υπόθεση Μπέλιγχαμ

Πως η Λίβερπουλ κατέθεσε την πρόταση της για τον Μπέλιγχαμ αλλά δεν είναι διατεθειμένη ούτε να περιμένει αλλά ούτε και να αυξήσει την προσφορά της ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο σε δηλώσεις του.

Dortmund's Jude Bellingham is in action during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and 1.FC Cologne in Dortmund, Germany, Saturday, March 18, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ AP

Τέλος δεν έχει το σίριαλ της υπόθεσης του Τζουντ Μπέλιγχαμ. Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον ποδοσφαιριστή είναι γνωστό από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και πλέον έγινε και επίσημο σύμφωνα με δημοσίευμα του CaughtOffside.

Η αγγλική ομάδα έκανε την υπέρβαση, σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, καθώς κατέθεσε προσφορά ύψους 95.000.000 ευρώ στην Ντόρτμουντ, ποσό που θα ξεπερνούσε και τα 85.000.000 ευρώ που δόθηκαν για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και είναι και το ρεκόρ του συλλόγου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού μεταγραφολόγου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Λίβερπουλ ναι μεν κατέθεσε την πρόταση της αλλά δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει ούτε και να αυξήσει την προσφορά της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο Ιταλός αναφέρει πως το πλάνο της ομάδας είναι η απόκτηση δύο ίσως και τριών παικτών στη μεσαία γραμμή. Σοφιάν Άμραμπατ και Αλέξις ΜακΆλιστερ βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι - Μπάγερν: Ο Ουπαμεκανό έκανε "παιδικό" λάθος και ο Χάλαντ έγινε και εκτελεστής και σερβιτόρος

Σίτι - Μπάγερν: Ο Ζόμερ πήγε να κάνει το "έγκλημα" της χρονιάς μπροστά στον Χάλαντ

Μπενφίκα - Ίντερ: Ο "αρνητής βολέ" έδειξε την κλάση του και κράτησε το μηδέν

News 24/7

24MEDIA NETWORK