Λίβερπουλ: Ο Βαν Ντάικ απαντά για το μέλλον του

Ο Ολλανδός αμυντικός έδωσε μερικές διευκρινήσεις σχετικά με τον ίδιο και τον σύλλογο.

Liverpool's Virgil van Dijk runs during the warm up prior to the start of the English FA Cup fourth round soccer match between Liverpool and Norwich, at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Jan. 28, 2024. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Virgil van Dijk runs during the warm up prior to the start of the English FA Cup fourth round soccer match between Liverpool and Norwich, at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Jan. 28, 2024. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ μίλησε για το μέλλον του εν μέσω φημών περί αποχώρησης από τη Λίβερπουλ. Την περασμένη εβδομάδα, ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε το πότε θα πει αντίο στο club και αυτό αυτονόητα έχει δημιουργήσει ερωτήματα για την επόμενη μέρα στο Μάρσεϊσαϊντ. Λίγο αργότερα έγινε γνωστή η είδηση ότι τρεις βασικοί παίκτες θα μπορούσαν να αποχωρίσουν εξίσου.

Ο Βαν Ντάικ προκάλεσε αίσθηση όταν δήλωσε ότι δεν ξέρει αν θα είναι μέρος της νέας εποχής της Λίβερπουλ όταν ο Γερμανός δεν θα είναι πλέον προπονητής, ωστόσο, σε δεύτερο χρόνο ο νυν αρχηγός των “Reds” διευκρίνισε τα λόγια του.

"Ακούστηκαν τα σχόλια μου έξω από το πλαίσιο. Για να είμαι 100% ξεκάθαρος, είμαι πλήρως αφοσιωμένος στον σύλλογο. Αγαπώ τον σύλλογο, αγαπώ τους οπαδούς. Οι φήμες είναι πλήρως βγαλμένες έξω από το πλαίσιο. Δεν αφορά εμένα, αφορά εμάς και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πριν από πέντε ημέρες δεν μιλούσαμε καν για το συμβόλαιό μου, οπότε είναι λίγο ανόητο, αλλά η πλήρης εστίασή μου είναι στο να διασφαλίσω ότι αυτή η χρονιά μπορεί να είναι μια πολύ ξεχωριστή χρονιά".

"Προφανώς, η μεγάλη ανακοίνωση τις τελευταίες δύο ημέρες ήταν ένα σοκ για τον καθένα από εμάς που συνδέεται με τον σύλλογο. Και αισθάνομαι ακριβώς αυτό που αισθάνονται οι οπαδοί αυτή ακριβώς τη στιγμή και το ενοούμε”.

“Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά, θέλουμε να πετύχουμε πράγματα που ονειρευόμασταν στην αρχή της σεζόν και μην το πάρετε στραβά, είμαι πλήρως αφοσιωμένος στον σύλλογο και τον αγαπώ και αγαπώ κάθε δευτερόλεπτο, είμαι ο αρχηγός και θα πάμε για όλα και ας δούμε πώς θα πάει αυτό".

Διαβάστε περισσότερα

Κλοπ: Ο λόγος που δεν ανανεώνουν οι Σαλάχ και Βάν Ντάικ

Η προσφορά της Λίβερπουλ απορρίφθηκε από άνθρωπο "κλειδί"

News 24/7

24MEDIA NETWORK