Λίβερπουλ: Οι Αμερικανοί πουλάνε και θυμόμαστε την πρώτη 11αδα που συνάντησαν με Σωτήρη Κυργιάκο

Η αμερικανική εταιρεία FSG στην οποία ανήκει η Λίβερπουλ έκανε γνωστό πως το κλαμπ είναι υπό πώληση με τις σωστές συνθήκες. Εμείς θυμόμαστε ποια ήταν η πρώτη 11αδα που βρήκαν οι Αμερικανοί όταν αγόρασαν τους Κόκκινους.

The Liverpool FC players, from left, Jaime Carragher, Andy Carroll, John Flanagan, Sotirios Kyrgiakos, Christian Poulsen and Raul Meireles pose during "Meet the Fans" session at a shopping mall in Kuala Lumpur, Malaysia, Friday, July 15, 2011.  The soccer club will play the Malaysia XI, a Malaysia League selection, at a friendly match on Saturday. (AP Photo/Lai Seng Sin)
Ο Σωτήρης Κυργιάκος με κάποιες από τις μεταγραφές της FSG την επόμενη σεζόν AP PHOTO/LAI SENG SIN

Τον Οκτώβριο του 2010 η Λίβερπουλ πέρασε υπό την ιδιοκτησία της FSG η οποία την Δευτέρα (07/11) έκανε γνωστό πως το κλαμπ είναι υπό πώληση με τις σωστές συνθήκες. Στα χρόνια που η προαναφερθείσα εταιρεία είχε στα χέρια της την ομάδα έγιναν βήματα μπροστά.

Το 2015 έκλεισε τον Γιούργκεν Κλοπ που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη επένδυση, κατακτήθηκε ένα ακόμη Champions League και φυσικά η Premier League που περίμεναν στο Άνφιλντ δεκαετίες ολόκληρες. Αλήθεια, όμως, όταν ήρθαν οι Αμερικανοί στους Κόκκινους τι βρήκαν; Ας θυμηθούμε την πρώτη ενδεκάδα που είδε η FSG η οποία έχει και ελληνικό ενδιαφέρον...

Τερματοφύλακας ήταν ο Ρέινα, το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Σωτήρης Κυργιάκος - Σκρτελ, ενώ στις δύο πτέρυγες έπαιζαν οι Κοντσέσκι και Κάραχερ. Στο κέντρο οι Λέιβα - Μεϊρέλες, λίγο πιο μπροστά ο Τζέραρντ. Έξω αριστερά ο Τζο Κόουλ, έξω δεξιά ο Μάχι Ροντρίγκεζ και στην κορυφή της επίθεσης ο Φερνάντο Τόρες.

Επίσης, σε εκείνο το πρώτο ματς η Λίβερπουλ έχασε κιόλας από την Έβερτον 2-0 εκτός έδρας και προπονητής ήταν ο Χόγκσον που τρεις μήνες μετά αντικαταστάθηκε από τον Κένι Νταλγκλίς.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν έγινε στην Ελλάδα, αλλά σε ματς της Ρεάλ: Ο Βαλβέρδε σούταρε και πέτυχε μπαλκόνι

Νεϊμάρ: Έπαθε πλάκα όταν άκουσε τ' όνομα του Μαρτινέλι στις κλήσεις της Βραζιλίας

Μάρκους Μπεργκ: Ο πρώην του Παναθηναϊκού σήκωσε καμαρωτός πανό κατά της αστυνομίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK