Λίβερπουλ: Πόσα παίρνει ο Σαλάχ και πόσα θέλει ο Εμπαπέ

Ρεπορτάζ συνδέουν τον Κιλιάν Εμπαπέ με την Λίβερπουλ αλλά η διαφορά του κορυφαίου σε απολαβές παίκτη των Κόκκινων συγκριτικά με αυτά που ζητάει ο Γάλλος είναι τεράστια.

Liverpool's Mohamed Salah sits on the bench before the Europa League Group E soccer match between Liverpool and Toulouse, at Anfield in Liverpool, England, Thursday, Oct. 26, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ AP PHOTO/JON SUPER

Η ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ (σ.σ. και εκπρόσωπός του) για την Λίβερπουλ έχει γίνει... ναυαρχίδα όλων όσων επιμένουν ότι οι Κόκκινοι σκέφτονται να κινηθούν για τον Γάλλο σούπερ σταρ το καλοκαίρι που -κατά πάσα πιθανότητα- θα είναι ελεύθερος από την Παρί.

Πρόσφατα η Telegraph έγραψε για τις απαιτήσεις του αρχηγού των Μπλε. Ο Εμπαπέ φέρεται να θέλει 75.000.000 ευρώ καθαρά ετησίως. Το salary του Κιλιάν τεράστιο και θα πρέπει να γίνει μία σύγκριση με αυτά που παίρνει ο top earner της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ εννοείται πως είναι ο Μοχαμέντ Σαλάχ ο οποίος καθαρίζει την εβδομάδα 350.000 λίρες, δηλαδή 406.940 ευρώ. Μοιράζοντας το ετήσιο που ζητάει ο Εμπαπέ εβδομαδιαίως προκύπτουν τα εξής νούμερα: 1,24 εκατ. λίρες την εβδομάδα που σε ευρώ σημαίνει 1,4 εκατ. ευρώ (και κάτι παραπάνω).

Φανταστείτε την ανισορροπία που θα μπορούσε να δημιουργηθεί στ' αποδυτήρια της Λίβερπουλ και της εκάστοτε ομάδας βέβαια που δεν είναι φτιαγμένη να λειτουργεί με τέτοιες οικονομικές διαφορές ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK