Η Λίβερπουλ σε ρόλο φαβορί, στο combo Τότεναμ και Σον η αξία!

Τότεναμ και Λίβερπουλ διεκδικούν το τρόπαιο στον αγγλικό εμφύλιο του Champions League. Το pamestoixima.gr προσφέρει δεκάδες επιλογές πονταρίσματος στην αναμέτρηση, όπου οι "κόκκινοι" έχουν τον ρόλο του φαβορί και οι Spurs υπόσχονται αξία.

Ο Σον προσπαθεί να ελιχθεί ανάμεσα σε παίκτες της Λίβερπουλ
Ο Σον προσπαθεί να ελιχθεί ανάμεσα σε παίκτες της Λίβερπουλ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού στο φετινό Champions League, όπου Τότεναμ και Λίβερπουλ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο "Metropolitano" της Μαδρίτης. Η πρωτεύουσα της Ισπανίας φιλοξενεί τον αγγλικό εμφύλιο και η αγωνία των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων κορυφώνεται λίγες ώρες πριν τη σέντρα. Οι ρεβάνς των δύο ημιτελικών του θεσμού ήταν συγκλονιστικές, με τις ομάδες που τελικά προκρίθηκαν να φαντάζουν ως τα απόλυτα αουτσάιντερ. Όμως οι επικές ανατροπές ήταν το σήμα κατατεθέν της φετινής διοργάνωσης, που χάρισε ανεπανάληπτες συγκινήσεις στους φιλάθλους.

Η Λίβερπουλ ανέτρεψε το εις βάρος της 3-0 στο "Camp Nou", επικράτησε με σκορ 4-0 (!) της Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς του "Anfield" και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό, σε ένα ιστορικό βράδυ. 24 ώρες αργότερα, ήταν η σειρά της Τότεναμ να ολοκληρώσει μια μυθική ανατροπή. Οι Spurs είχαν ηττηθεί με 1-0 στο Λονδίνο από τον Άγιαξ, που προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο της ρεβάνς στην Ολλανδία. Ο Λούκας Μόουρα πρώτα μείωσε, μετά ισοφάρισε και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψε το 2-3 στο "Amsterdam Arena" για την παραμυθένια πρόκριση της Τότεναμ στον τελικό!

Οι "κόκκινοι" έφτασαν στην Μαδρίτη χωρίς να υπολογίζουν τον Ναμπί Κεϊτά, μια σημαντική απώλεια για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο πάλι μπορούσε να χαμογελάει, βλέποντας τον Χάρι Κέιν να βγάζει τις προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας και να δηλώνει "παρών". Αν θα ξεκινήσει ή όχι παραμένει άγνωστο, αλλά ο αρχηγός των Spurs και της εθνικής Αγγλίας είναι διαθέσιμος, όπως και οι Γουίνκς, Λαμέλα, Οριέ, Βερτόνχεν, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισαν εσχάτως.

Οι Άγγλοι οπαδοί συρρέουν κατά χιλιάδες στην Μαδρίτη, οι καταστηματάρχες παίρνουν τα ρίσκα τους κρατώντας τα μαγαζιά τους ανοιχτά, ποντάροντας στο μέγιστο δυνατό κέρδος από την αγάπη των Βρετανών στην μπύρα. Και επειδή δεν μπορούν όλοι να έχουν μπυραρία στην ισπανική πρωτεύουσα, υπάρχει και η εναλλακτική επιλογή για το μέγιστο δυνατό κέρδος, που προσφέρει το pamestoixima.gr με +450(!) επιλογές πονταρίσματος για τον τελικό και 0% γκανιότα για την αγορά "τελικό αποτέλεσμα" μέχρι την έναρξη του αγώνα!

Τότεναμ και Λίβερπουλ διαθέτουν "όπλα μαζικής καταστροφής" στην επιθετική τους γραμμή, με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Κάποιος ή κάποιοι από αυτούς μπορούν κάλλιστα να κρίνουν τον τελικό. Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Λούκας Μόουρα, Κέιν και Σον από την μια, Μανέ, Φιρμίνο, Ορίγκι και Σαλάχ από την άλλη. Ο Αιγύπτιος κυνηγός είναι ο άνθρωπος που καλείται να "τραβήξει" τους "κόκκινους" στον τελικό, ψάχνοντας και μια απάντηση από την περσινή σεζόν, όταν τραυματίστηκε νωρίς από το μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος και άφησε μόνη τη Λίβερπουλ στον τελικό του Κιέβου. Το combo στοίχημα να σκοράρει πρώτος ο Σαλάχ και να κατακτήσει το τρόπαιο η Λίβερπουλ, προσφέρεται σε απόδοση 7,50 στο pamestoixima.gr!

Στον αντίποδα, η πρόκληση στην πλευρά των Spurs είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς απέχουν από την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου για 47 ολόκληρα χρόνια! Το 1972 η Τότεναμ είχε κατακτήσει το πρώτο UEFA Cup και από τότε δεν έχει γευτεί κάτι ανάλογο. Οι Λονδρέζοι έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία στο "Metropolitano". Μπορεί να διαθέτουν έναν ηγέτη όπως ο Κέιν, το computer Έρικσεν ή τον ήρωα του Άμστερνταμ, Λούκας Μόουρα, ωστόσο ο Σον Χέουνγκ Μιν συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι αυτός που θα βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στον τελικό. Ο Νοτιοκορεάτης κυνηγός αναδείχθηκε ως ο παίκτης της σεζόν στους Spurs και το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος στον τελικό και η Τότεναμ να κερδίσει το τρόπαιο προσφέρεται σε απόδοση 17,00 στο pamestoixima.gr! Η μάχη της Μαδρίτης αναμένεται σκληρή και αμφίρροπη, η Λίβερπουλ είναι το φαβορί αλλά το compo Τότεναμ και Σον υπόσχεται αξία...

News 24/7

24MEDIA NETWORK