Λίβερπουλ - Σίτι: Ακλόνητο το εντυπωσιακό ρεκόρ του Φαν Ντάικ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ νίκησε την Σίτι και ένα εκπληκτικό σερί που τρέχει ο Φαν Ντάικ στην έδρα των κόκκινων συνεχίζεται εντυπωσιακά.

Manchester City's Bernardo Silva, center, discusses with Liverpool's Virgil van Dijk, left, and Liverpool's Mohamed Salah during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Φαν Ντάικ με τον σκόρερ Μοχάμεντ Σαλάχ AP PHOTO/JON SUPER

Η νίκη της Λίβερπουλ με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ με 1-0 ήταν βαθιά ανάσα για την ομάδα του Κλοπ η οποία έως το απόγευμα της Κυριακής βρισκόταν στη 10η θέση της Premier League. Το αήττητο του Γκουαρντιόλα σταμάτησε, ο Χάλαντ σίγησε ενώ γκολ βρήκε στο ντέρμπι ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Όλα ιδανικά δηλαδή για τους κόκκινους.

Σε τέτοιους είδους ματς, πάντως, πέραν του αποτελέσματος ενδιαφέρον έχουν και τα προσωπικά ρεκόρ που πραγματοποιούν οι ποδοσφαιριστές οι προπονητές, σερί που διευρύνονται ή που διακόπτονται. Το Βίρτζιλ Φαν Ντάικ συνεχίζεται με εμφατικό τρόπο.

Ο κορυφαίος Ολλανδός αμυντικός δεν ξέρει τι σημαίνει ήττα σε αγώνα της Premier League στο Άνφιλντ. Όλο αυτό διότι ο 31χρονος στόπερ δεν έχει χάσει ποτέ! Ναι, ο Φαν Ντάικ είναι αήττητος στην έδρα της ομάδας του σε ματς πρωταθλήματος για 68 ματς! Αξιοθαύμαστο σερί που δεν λέει να σπάσει ούτε στις κακές μέρες του συνόλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK