Λίβερπουλ: Θέλει κεντρικό αμυντικό "αποκάλυψη", κοστολογείται στα 80 εκατ.

Για την απόκτηση του Αντόνιο Σίλβα ενδιαφέρεται η ομάδα της Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσίευμα του GiveMeSport. Στα 80.000.000 ευρώ η τιμή του ποδοσφαιριστή.

Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on ahead the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Πολλές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στη Λίβερπουλ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Γιούργκεν Κλοπ και τη διοίκηση της ομάδας να εξετάζουν όλες τις πιθανές επιλογές για την ενίσχυση του ρόστερ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το GiveMeSport, οι κόκκινοι αναμένεται να κινηθούν δυναμικά το καλοκαίρι για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα αποτέλεσει το κατάλληλο στήριγμα για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Πέρα από τον Γκβάρντιολ, για τον οποίο αναμένεται να γίνει μεγάλη "μάχη", στη λίστα της ομάδας υπάρχει και μία από τις αποκαλύψεις της φετινής αγωνιστικής περίοδου που αγωνίζεται στη Μπενφίκα.

Ο λόγος για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό, Αντόνιο Σίλβα ο οποίος αποτελεί παιδί των ακαδημιών των "αετών της Λισαβόνας", και κοστολογείται από την ομάδα του με ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής πήρε... προαγωγή στην πρώτη ομάδα της Μπενφίκα το περασμένο καλοκαίρι και έχει πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του έχοντας 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Πάντως, η Λίβερπουλ δεν θα αρκεστεί μόνο στην ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής καθώς μόνο λίγοι δεν είναι οι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποχωρήσουν, με πιο ηχηρό όνομα αυτό του Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο "Ζιζού" για να επιστρέψει έβαλε όρο τον... Αζάρ

Αγκουέρο: Εκτέλεσε πέναλτι ξυπόλυτος και έγινε "σεισμός" στο Καμπ Νου

Νάγκελσμαν: Όποια ομάδα τον θέλει πρέπει να πληρώσει και την... Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK