Λίβερπουλ: Το "10" του Κλοπ θέλει να μείνει για χρόνια στο Άνφιλντ και σχεδιάζει το πρώτο του τατού

Πρόθυμος να παραμείνει στη Λίβερπουλ για αρκετά ακόμα χρόνια είναι ο Αλέξις Μακ Άλιστερ όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ενώ αναμένεται να κάνει και τατουάζ με τους "Κόκκινους".

Λίβερπουλ: Το "10" του Κλοπ θέλει να μείνει για χρόνια στο Άνφιλντ και σχεδιάζει το πρώτο του τατού
Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ πανηγυρίζει το γκολ του μαζί με τον Ντάρβιν Νούνιες AP

Ένα ποσό κοντά στα 42.000.000 ευρώ έβγαλε από τα ταμεία στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο η Λίβερπουλ προκειμένου να κάνει δικό της τον Αλέξις Μακ Άλιστερ από την Μπράιτον, με τον Αργεντίνο να έχει ήδη φτιάξει στο μυαλό του τα σχέδια για το μέλλον.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του, στόχος του είναι να μείνει για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια στους "Κόκκινους" ενώ άμεσα θα κάνει και το πρώτο του τατουάζ για την ομάδα καθώς από την πρώτη στιγμή νιώθει μία ιδιαίτερη σύνδεση με τον σύλλογο.

"...Σίγουρα θα κάνω κάποια τατού και για τη Λίβερπουλ καθώς από την πρώτη στιγμή νιώθω μία ιδιαίτερη σύνδεση με το κλαμπ. Στόχος μου είναι να παραμείνω για μεγάλο χρονικό διάστημα εδώ..."

Θυμίζουμε πως ο Αργεντίνος μέσος από την πρώτη στιγμή αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ με 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις όπου και έχει βρει 1 φορά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ενώ έχει μοιράσει και 2 ασίστ.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι έπεισε τον αντι-Κουρτουά αλλά ο Πέρεθ παραμένει αμέτοχος

Πέρασε από Μπάρτσα, Ρεάλ και τώρα μαγεύει στην Σοσιεδάδ και τον θέλει ο CR7

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έστειλε στην απομόνωση παίκτη που το 2015 έφερε με 60 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK