Λίβερπουλ: Το επιβεβαίωσε ο ίδιος, θέλει να διαδεχτεί τον Κλοπ και οι συζητήσεις συνεχίζονται δυναμικά

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει αυτοπεποίθηση πως θα επέλθει συμφωνία, είναι το φαβορί και δεν έχει γίνει γνωστή κάποια άλλη επιλογή.

Λίβερπουλ: Το επιβεβαίωσε ο ίδιος, θέλει να διαδεχτεί τον Κλοπ και οι συζητήσεις συνεχίζονται δυναμικά
(AP Photo/Alessandra Tarantino), (AP Photo/Jon Super) (AP)

Η Λίβερπουλ επιχειρεί αυτό το διάστημα να κλείσει τον προπονητή ο οποίος θα αναλάβει το εξαιρετικά δύσκολο έργο της ανάληψης της ηγεσίας της ομάδας στην μετά-Κλοπ εποχή. Αυτή την στιγμή, υπάρχει ένα γνωστό όνομα στην λίστα και σαφέστατα όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται εκεί.

Ο Άρνε Σλοτ, ο προπονητής της Ολλανδικής Φέγενορντ έδωσε μία εικόνα για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η υπόθεση επιβεβαιώνοντας πως δεν πρόκειται για φήμες, αλλά για πραγματικό ενδιαφέρον.

Ο ίδιος δήλωσε: "Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω γι' αυτό είναι ότι οι σύλλογοι διαπραγματεύονται. Βρίσκομαι στην αίθουσα αναμονής. Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θα ήθελα να πάω στη Λίβερπουλ".

"Τώρα περιμένω να δω αν οι σύλλογοι θα καταλήξουν σε συμφωνία, αλλά έχω κάθε εμπιστοσύνη σε αυτό. Τώρα εξαρτάται από τους συλλόγους και ως κεντρικό πρόσωπο πρέπει να το σέβεσαι αυτό. Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες".

Να αναφερθεί πως ο Ολλανδός θεωρείται μία ανερχόμενη δύναμη προπονητικά, αφού στην Φέγενορντ έχει κατακτήσει 2 τίτλους από το 2021 μέχρι και σήμερα. Αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων αφορούν την αποζημίωση που θα κληθεί να πληρώσει η Λίβερπουλ. Εφόσον αυτό το "σκαλοπάτι" ξεπεραστεί, είναι πολύ πιθανό η υπόθεση τεχνικού να κλείσει οριστικά.

Διαβάστε περισσότερα

Έρχεται η μεγάλη επιστροφή του Κουρτουά, όμως το μεγάλο δίλημμα για τα γκολποστ μπορεί να τον στείλει στον πάγκο

Η απόλυτη αντίφαση: Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να αρπάξει τρομερό επιθετικό "νεόπλουτης" ομάδας που δυσκολεύεται

News 24/7

24MEDIA NETWORK