Λίβερπουλ: Το τραβηγμένο σενάριο ανταλλαγής για να καταλήξει ο Βλάχοβιτς στο Άνφιλντ

Πώς ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έφτασε να ακούγεται για την Λίβερπουλ μέσω ανταλλαγής με την Γιουβέντους. Ποιος "κόκκινος" εμπλέκεται στην ιστορία.

Juventus' Dusan Vlahovic reacts after the Italian Cup final soccer match between Juventus and Inter Milan at the Stadio Olimpico in Rome, Italy, Wednesday, May 11, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους (AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO)

Είναι γνωστό πως η Λίβερπουλ αναζητά την ενίσχυση της μεσαίας και της επιθετικής της γραμμής. Για το κέντρο έχουν ακουστεί ήδη πολλά ονόματα.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο πιο ακριβός όλων, κι από εκεί και πέρα ο Σοφιάν Άμραμπατ, αδερφός του Νορτνίν της ΑΕΚ που αγωνίζεται για την Φιορεντίνα.

Τώρα, οι Ιταλοί εμπλέκουν στα επιθετικά πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους και μάλιστα με ανταλλαγή. Ένα σενάριο τραβηγμένο, αφού η Γιούβε φέρεται να θέλει από το Άνφιλντ τον Ιμπραχίμα Κονατέ. Κομματάκι δύσκολο, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης κάνει καλή δουλειά.

Η Γιουβέντους, πάντως, των πολλών προβλημάτων έχει μπει στο στόχαστρο των μεγάλων της Ευρώπης. Η Ρεάλ για παράδειγμα παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες ως διεκδικήτρια του Σέρβου φορ, βλέποντάς τον για τον ιδανικό παίκτη για να παίξει το ρόλο του αντί-Μπενζεμά.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Οι τρεις ανατριχιαστικές θεωρίες που του δίνουν Μουντιάλ

Ρονάλντο: Γιατί έχει βάλει στον πάγο τα αστρονομικά χρήματα της Αλ Νασρ

Μουντιάλ 2022: Οι Αυστραλοί έπαθαν μανία Μέσι, οι διεθνείς έκαναν ουρά για φωτογραφίες με τον GOAT

News 24/7

24MEDIA NETWORK