Λίβερπουλ: Τόσα αξιώνει η Τσέλσι για Μάουντ, τι λένε οι "κόκκινοι"

Ένα ποσό κοντά στα 70.000.000 ευρώ πρέπει να καταβάλει στη Τσέλσι η Λίβερπουλ για να κάνει δικό της τον Μέισον Μάουντ,σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Λιγοστεύουν μέρα με τη μέρα οι πιθανότητες παραμονής του Μέισον Μαόυντ στην Τσέλσι καθώς οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν "παγώσει".

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής πρόσφατα άλλαξε μάνατζερ κάτι που φούντωσε ακόμα περισσότερο τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τον Τόντ Μπέλι πάντως να θέλει να αναλάβει προσωπικά την υπόθεση καθώς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει το ATHLETIC και αναπαράγει το GOAL, σε περίπτωση που δεν επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει εξαιρετικά πιθανό, η Τσέλσι αξιώνει για τον ποδοσφαιριστή ένα ποσό κοντά στα 70.000.000 ευρώ από τους ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του.

Μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του είναι η Λίβερπουλ, η οποία όμως δεν φέρεται διατεθειμένη να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό και θεωρεί πως αν πιέσει τους μπλε ο ποδοσφαιριστής, η δουλειά μπορεί να κλείσει και με λιγότερα χρήματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπιέλσα: Βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή για χάρη κορυφαίας εθνικής ομάδας

Ρονάλντο: Θαυμαστής έκανε "CIU" και ο CR7 "λύγισε"

Τόσα παίρνει ο Γκαλτιέ για να κάνει τον προπονητή της Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK