Λογοκρίθηκαν στο MUTV οι δηλώσεις του Ρόι Κιν

Κλήθηκε να δώσει τη γνώμη του για την... πανωλεθρία της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ρίβερσαϊντ" (ηττήθηκε με 4-1 από τη Μίντλεσμπρο) αλλά λίγοι πρόλαβαν να δουν τις δηλώσεις του να μεταδίδονται από το ιδιωτικό κανάλι της ομάδας (MUTV).

Λογοκρίθηκαν στο MUTV οι δηλώσεις του Ρόι Κιν

Κλήθηκε να δώσει τη γνώμη του για την... πανωλεθρία της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ρίβερσαϊντ" (ηττήθηκε με 4-1 από τη Μίντλεσμπρο) αλλά λίγοι πρόλαβαν να δουν τις δηλώσεις του να μεταδίδονται από το ιδιωτικό κανάλι της ομάδας (MUTV). Ο λόγος για τον αρχηγός των "κόκκινων διαβόλων",Ρόι Κιν, ο οποίος, αν και δεν συμμετείχε στην αναμέτρηση λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, επεδίωξε να αναλύσει τις αιτίεςπου οδήγησαν σε μια τόσο οδυνηρή ήττα.

Φαίνεται, ωστόσο, πως τα "ωμά" και σκληράλόγια που χρησιμοποίησε για την κάκιστη εμφάνιση των συμπαικτών του αλλά και το πλάνο που ακολουθήθηκε, πείραξαν πολλούς. Αυτό είχεως αποτέλεσμα το πρόγραμμα που μετέδιδε τις δηλώσεις του να διακοπεί έξαφνα από τη ροή του δικτύου.

Το κακό είναι πως ουδείς από τη διοίκηση του καναλιού προσπάθησε να εξηγήσει τη συγκεκριμένη απόφαση, προφανώς διότι οι εντολές προήλθαν εκ των άνωθεν. Αντί μάλιστα για τις δηλώσεις του Κιν, προβλήθηκε εκπομπή με τις προπονήσεις των ακαδημιών της ομάδας καιοι συγγνώμες που ζήτησαν οι Ρουντ Φαν Νιστελρόι και Εντβιν φαν ντερ Σάαρ για την συνολικήεικόνα της Γιουνάιτεντ στο κυριακάτικο ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK