Λούκας Ποντόλσκι, ο βασιλιάς του κεμπάπ που έκανε περιουσία 207.000.000 ευρώ

Ο Λούκας Ποντόλσκι έκανε τη διαφορά στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και τώρα απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων του.

FILE - In this June 27, 2010 file photo Germany's Lukas Podolski celebrates after scoring his side's second goal past England goalkeeper David James, left, during the World Cup round of 16 soccer match between Germany and England at Free State Stadium in Bloemfontein, South Africa. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File)
Ο Ποντόλσκι πανηγυρίζει γκολ με την εθνική Γερμανίας AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH, FILE

Ο Λούκας Ποντόλσκι παραμένει ποδοσφαιριστής στην Γκόρνικ, αλλά παράλληλα τρέχει και τις επιχειρήσεις του. Κάποια στιγμή το '18 ο Γερμανός με θητεία σε Άρσεναλ, Μπάγερν και Ίντερ άνοιξε ένα εστιατόριο με κεμπάπ - ντονέρ στην Τουρκία. Ήταν η εποχή που αγωνιζόταν στην Γαλατασαράι.

Πλέον, ο Ποντόλσκι έχει 30 εστιατόρια Mangal Doner στην Τουρκία, αλλά και στην Γερμανία τα οποία πάνε περίφημα. Επίσης, ο διεθνής ποδοσφαιριστής δραστηριοποιείται και αλλού επιχειρηματικά σε τομείς όπως η μουσική, τα αθλητικά κέντρα και διάφορα φιλανθρωπικά τουρνουά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Ποντόλσκι λόγω των δραστηριοτήτων του μετράει 207.000.000 ευρώ περιουσία εκτός ποδόσφαιρου. Λούκας Ποντόλσκι είναι 38 ετών και με την Γκόρνικ έχει φέτος 18 συμμετοχές με 3 γκολ και 3 ασίστ.

Ποιος Χακίμι; Φέρνει κι άλλον παίκτη στην Ρεάλ ο Εμπαπέ for free κιόλας

Ήρθε με πολλά εκατομμύρια και όμως φεύγει από την Άρσεναλ λόγω ενός δανεικού

News 24/7

24MEDIA NETWORK