Λουτσέσκου: "Αξίζαμε ακόμα ένα γκολ"

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου υποστήριξε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα με τον Ηρακλή, ενώ θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα γκολ στις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Λουτσέσκου: "Αξίζαμε ακόμα ένα γκολ"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Ξάνθης δήλωσε αρχικά: "Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι για τον ημιτελικό του κυπέλλου, με πολύ ένταση. Ηταν δύσκολος αγώνας, με λίγο θέαμα, αλλά πολύ δύναμη.

Παίξαμε έξυπνα, σκοράραμε νωρίς και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τις θέσεις μας στο γήπεδο, να μην κάνουμε λάθος και δεχτούμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής, πίεσε πολύ, έτρεξε δημιούργησε φάσεις.

Εμείς ελέγξαμε την κατάσταση και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους. Αξίζαμε ένα ακόμα γκολ, κάναμε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες, εναντίον μίας του Ηρακλή.

Πάντως, έγινε σκληρή μάχη και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός και αυτό μας επηρέασε. Το γήπεδο έδωσε την πιθανότητα στον Ηρακλή, να ασκήσει πίεση.

Πριν το παιχνίδι είπαμε πως θέλαμε να πάμε στη Ξάνθη με πλεονέκτημα πρόκρισης. Όλα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι. Τα πάντα είναι ανοικτά ακόμα".

Ερωτηθείς για την ατμόσφαιρα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου απάντησε: "Το είπα από την αρχή πως η ατμόσφαιρα ήταν ξεκάθαρα ό,τι άρμοζε σε έναν ημιτελικό κυπέλλου. Πολύ καλή ατμόσφαιρα, που βοήθησε το παιχνίδι".

24MEDIA NETWORK