Λουτσέσκου: ''Δεν έπρεπε να χάσουμε''

Ο κόουτς της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε λόγο για άδικο αποτέλεσμα στο γήπεδο του Περιστερίου, μιας και η ομάδα του είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Λουτσέσκου: ''Δεν έπρεπε να χάσουμε''

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας δήλωσε: ' 'Είμαι απογοητευμένος γιατί χάσαμε αυτό το παιχνίδι και είναι φυσιολογικό γιατί παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Αν αναλύσουμε το παιχνίδι, με εξαίρεση τα πρώτα 15 λεπτά στα οποία δεν είχαμε αρκετή αυτοπεποίθηση, στα υπόλοιπα 75 λεπτά είχαμε τον έλεγχο''.

Πρόσθεσε αναφέροντας: ' 'Ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο έκανε δύο ευκαιρίες και σκρόραρε στη μία κι εμείς κάναμε τρεις και δεν βάλαμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το γκολ από το φάουλ. Πολύ ωραίο γκολ, αλλά προήλθε από φάουλ. Τα υπόλοιπα 45 λεπτά ήταν δικά μας. Ίσως να άξιζε τους τρεις βαθμούς ο Ατρόμητος γιατί ήξερε να παίρνει προβάδισμα από τις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι δεν έπρεπε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι φυσιολογικό να μην έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε αφού δεν σκοράραμε''.

Διαβάστε ακόμη:

Ατρόμητος - Ξάνθη 2-0 (VIDEO)

24MEDIA NETWORK