Λουτσέσκου: Ολα του ΠΑΟΚ δύσκολα...

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου εν όψει του αγώνα της Σαχτάρ με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Λουτσέσκου: Ολα του ΠΑΟΚ δύσκολα...
Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου προτίμησε να αποτινάξει το "βάρος" του φαβορί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον δικέφαλο του Βορρά και ουσιαστικά τον έχρισε φαβορί, ενώ αποκάλυψε ποιους παίκτες ξεχωρίζει. Οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του Ρουμάνου δεν παρέλειψαν να τον ρωτήσουν και για το γεγονός πως στον πάγκο της Ραπίντ Βουκουρεστίου βρίσκεται ο γιος του, Ράσβαν Λουτσέσκου.

"Ο γιος μου είναι γιος μου για πάντα. Ωστόσο για 90 λεπτά θα είναι αντίπαλός μου. Σίγουρα θα του δώσω κάποιες πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ, αλλά γενικές. Τις υπόλοιπες θα τις μάθει μόνος του. Αυτή είναι η δουλειά του".

Σε ότι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ, ο Ρουμάνος τόνισε: " Γνωρίζω τον ΠΑΟΚ και τον έχω μελετήσει. Θα είναι ένα δύσκολο και ενδιαφέρον παιχνίδι. Ολες οι ομάδες του ομίλου είναι δυνατές".

" Ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλός στην κόντρα με γρήγορους παίκτες για αυτό και πρέπει να προσέξουμε. Εμείς βέβαια είμαστε πολύ καλοί στην επίθεση και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε".

" Είδα τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει καλούς παίκτες, όπως οι Σαλπιγγίδης και Κωνσταντινίδης, ενώ ο πιο σημαντικός είναι ο Ζαγοράκης, αφού έχει την μεγαλύτερη εμπειρία. Είναι ο πραγματικός αρχηγός της ομάδας και προσφέρει πολλά. Βέβαια υπάρχουν και πολλοί νεαροί και καλοί παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK