Λουτσέσκου: "Το αποτέλεσμα θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερο"

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στο πάθος των παικτών του από το πρώτο λεπτό και τις πολλές ευκαιρίες που έχασε η Ξάνθη στην αναμέτρηση των Πηγαδίων με την Καλλονή.

Λουτσέσκου: "Το αποτέλεσμα θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερο"
INTIME SPORTS

"Αυτή τη φορά ξεκινήσαμε από την αρχή πολύ καλά χωρίς να δώσουμε καμία ευκαιρία στον αντίπαλο. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερο γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν λίγο πιο χαλαρός όμως και πάλι δεν αφήσαμε να δημιουργηθούν μεγάλες ευκαιρίες στο παιχνίδι", είπε αρχικά ο τεχνικός της Ξάνθης.

Και προσέθεσε: "Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ενέργεια. Στο ίδιο διάστημα είχαμε ευκαιρίες και τρία δοκάρια. Το αποτέλεσμα θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο. Στο τέλος είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η ένταση και αυτή η πίεση γιατί από το παραμικρό μπορεί να συμβεί κάτι και να χάσεις αυτό το οποίο είχες στα χέρια σου και το οποίο ήταν προϊόν καλής δουλειάς.

Ακόμη κι αν έπαιζαν με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, από την αρχή μέχρι το τέλος το παιχνίδι ήταν δικό μας. Για τους παίκτες μου ελπίζω ήταν ένα καλό κίνητρο για να αποκτήσουμε έξτρα αυτοπεποίθηση και να προετοιμαστούμε με περισσότερη θέληση για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και φυσικά να έχουμε επιτυχία".

24MEDIA NETWORK