Λουξεμπούργκο: "MVP ο Γκούτι"!

Έμπλεος χαράς ήταν ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Βαντερλέι Λουξεμούργκο, μετά τη νίκη της "βασίλισσας"επί της Ρόζεμποργκ (4-1). Οι "μερένγκες" συναντήσαν αρκετά προσκόμματα και αντιξοότητες, αφού αγωνίστηκαν χωρίς τους Ρονάλντο και Μπαπτίστα, ενώ οι Νορβηγοί προηγήθηκαν με 1-0 στο ημίχρονο

Λουξεμπούργκο: "MVP ο Γκούτι"!

Έμπλεος χαράς ήταν ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Βαντερλέι Λουξεμούργκο, μετά τη νίκη της "βασίλισσας"επί της Ρόζεμποργκ (4-1). Οι "μερένγκες" συναντήσαν αρκετά προσκόμματα και αντιξοότητες, αφού αγωνίστηκαν χωρίς τους Ρονάλντο και Μπαπτίστα, ενώ οι Νορβηγοί προηγήθηκαν με 1-0 στο ημίχρονο. Συνάμα, στην ανάπαυλα οι οπαδοί των γηπεδούχων αποδοκιμάσαν τον Βραζιλιάνο τεχνικό, ωστόσο εντέλει δικαιώθηκε μέσω της εκπληκτικής ανατροπής που κατάφεραν οι παίκτες του.

Μετά τον αγώνα, δήλωσε περιχαρής: " Είμαι ευτυχισμένος με την αντίδραση των παικτών στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι τα καλύτερα νέα για ‘μένα, αφού αποδείξαμε ότι η ομάδα είναι ικανή να νικήσει παρά τους τραυματισμούς. Χωρίς το Ρονάλντο και το Μπαπτίστα πετύχαμε τέσσερα γκολ ".

Σύμφωνα με το Λουξεμπούργκο, ο μεταρρυθμιστής του αγώνα ήταν ο Γκούτι, ο οποίος με την είσοδο του στο ημίχρονο, άλλαξε άρδην τη ροή του: " Το πρώτο ημίχρονο δεν με ευχαρίστησε, αλλά όταν ο Γκούτι μπήκε, άλλαξε τα πάντα. Ήταν το "κλειδί" για όλο το ματς. Είναι πολύ χρήσιμος και πάντα αγωνίζεται καλά. Μας έδωσε πολύ περισσότερη κινητικότητα και μας επέτρεψε να ανοίξουμε χώρους ".

Τέλος, σχετικά με την απόδοση του νεαρού Ρομπίνιο, σχολίασε: " Ο Ρομπίνιο έχει πρόβλημα επειδή είναι αγχωμένος να σκοράρει. Η ταχύτητα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι διαφορετική και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK