Λύγισε ο Φέρντιναντ μιλώντας για την αδικοχαμένη γυναίκα του

Ο Ρίο Φέρντιναντ αποκαλύπτεται. Τον Μάιο του 2015, η γυναίκα του Ρεμπέκα, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και ο Άγγλος σούπερ σταρ ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον θάνατό της, δείχνοντας τις ψυχικές και όχι μόνο δυσκολίες του στο βίντεο που ακολουθεί. (VIDEO)

Rio Ferdinand arrives at the 6th annual NFL Honors at the Wortham Center on Saturday, Feb. 4, 2017, in Houston. (Photo by John Salangsang/Invision for NFL/AP Images)
Rio Ferdinand arrives at the 6th annual NFL Honors at the Wortham Center on Saturday, Feb. 4, 2017, in Houston. (Photo by John Salangsang/Invision for NFL/AP Images) JOHN SALANGSANG/INVISION/AP

Το 2015 ο ποδοσφαιρικός και όχι μόνο κόσμος άκουγε συγκλονισμένος τον άδικο χαμό της γυναίκας του Ρίο Φέρντιναντ, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Η Ρεμπέκα, που ήταν μόλις 34 ετών, ήταν παντρεμένη με τον Άγγλο πρώην αμυντικό, και είχαν μαζί τρία παιδιά. Τα οποία τώρα ο Ρίο πρέπει και επιβάλλεται να φροντίζει.

Μέσω ενός εκπληκτικού ντοκιμαντέρ του BBC, ο Ρίο "ανοίγεται" πρώτη φορά για τον χαμό της γυναίκας του, εξηγώντας πόσο πολύ του στοίχισε του ίδιου, αλλά και στη σχέση του με τα παιδιά του. Στο ντοκιμαντέρ, γίνεται λόγος για το πόσο δύσκολο είναι για έναν γονέα να χάνει τον/την σύντροφό του και να υποστηρίξουν μετά τα παιδιά τους και στο ότι ο μόνος τρόπος για να βοηθήσεις τα παιδιά που έχουν χάσει τους γονείς τους, είναι να βάλεις γερά θεμέλια στη ζωή τους.

Ο ίδιος ο Ρίο, έχοντας πλέον την απαραίτητη εμπειρία, αποκαλύπτεται μέσω του ντοκιμαντέρ πως στηρίζει και βοηθάει τις οικογένειες που υποφέρουν από τον χαμό ενός γονέα.

Δείτε το τρέιλερ της καταπληκτικής δουλειάς του BBC:

Photo credits: Photo by John Salangsang/Invision for NFL/AP Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK