Λυμπερόπουλος: "Έφυγε πολύ εύκολα ο Ίβιτς"

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πήρε θέση για τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο και οι δηλώσεις του πραγματικά θα συζητηθούν. Ιδίως με την επισήμανσή του πως αυτά δεν συμβαίνουν πρώτη φορά αλλά έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον Ιβιτς να αποσυρθεί από το γήπεδο επικαλούμενος τραυματισμό.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος:

"Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Δεν είδαμε κάτι πρωτόγνωρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πριν από λίγες μέρες στον τελικό του Κυπέλλου σφαζόντουζαν άνθρωποι. Δεν είδα να γίνει καμία διακοπή παιχνιδιού. Κατακρίνω τον άνθρωπο που πέταξε ό,τι πέταξε.

Δεν είναι όμως κάτι που πέταξε πρώτη φορά. Δώσαμε την ευκαιρία στον κ. Ίβιτς να αποσυρθεί από το γήπεδο και να επικαλεστεί τραυματισμό. Ένα παιχνίδι που ήταν δικό μας, τελικά κινδυνεύουμε να το χάσουμε, να τιμωρηθούμε με βαθμούς και να παίξουμε στο μέλλον κεκλεισμένων των θυρών. Δεν νομίζω ότι αυτός που το πέταξε ότι αγαπάει το ποδόσφαιρο.

Τα τελευταία 20 χρόνια, όμως, αυτά δεν συμβαίνουν πρώτη φορά. Εναντίον του Παναθηναϊκού συνέβη να διακοπεί το ματς. Ας είμαστε πρωτοπόροι έστω και σε αυτό".

Για την πληροφορία ότι ο διαιτητής ήθελε να συνεχίσει το ματς και ότι ο ΠΑΟΚ δεν το ήθελε:

"Ρωτήστε τους ίδιους. Είμαι στεναχωρημένος για τα παιδιά τα δικά μας. Έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 20', δεν κινδυνεύσαμε και έρχεται μια φάση να δώσει αφορή στον αντίπαλο να πάρει το κύπελλο εξωαγωνιστικά".

Για το αν έπαιξε ρόλο ο διαιτητής στο να διαμορφωθούν αυτές οι συνθήκες:

"Ό,τι αφορά τη διαιτησία δεν θέλω να πω τίποτα. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν αντιπροσωπεύει κανέναν μας στον Παναθηναϊκό να μιλάμε για τη διαιτησία".

Για το σχόλιο που έκανε για τον Ίβιτς, ότι επικαλέστηκε τραυματισμό και αποχώρησε:

"Έχουν γίνει πάρα πολλά τέτοια περιστατικά. Ο Βλάνταν υπήρξε και συμπαίκτης μου, έχει ζήσει άγριες συνθήκες στα γήπεδα. Έτσι όπως τον γνωρίζω και επειδή γνωρίζω τι άνθρωπος και πόσο άνδρας είναι, για εμένα έφυγε πολύ εύκολα από το γήπεδο. Μακάρι να μην έχει τίποτα το παιδί. Ξέρω πόσο δυνατός είναι, αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK