Μάχη εκατομμυρίων για τα... πόδια του Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι... φευγάτος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δυο κινεζικοί κολοσσοί δίνουν μάχη για την υπογραφή του. Διαβάστε τα απίστευτα λεφτά που του προσφέρθηκαν για να πει το μεγάλο "ναι"!

Μάχη εκατομμυρίων για τα... πόδια του Ρούνεϊ
Mourinho rooney

Τόσο κοντά, κι όμως τόσο μακριά. Μόλις δυο γκολ θέλει ο Ρούνεϊ για να γράψει ιστορία και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, να βρεθεί δηλαδή στην κορυφή πάνω από τον Μπόμπι Ρόμπσον (249 γκολ). Θα τα καταφέρει;

Η ερώτηση άλλες εποχές θα ήταν αστεία, τώρα όμως όχι και αυτό γιατί ο 31άχρονος άσος δείχνει να έχει χάσει την αποτελεσματικότητα του παρελθόντος και με βάση τα χρήματα που παίρνει, στην Γιουνάιτεντ δεν θα τους... χαλούσε αν έφευγε και έφερνε και χρήματα.

Φέτος μετρά μόλις τρία γκολ, ενώ έχει πάψει να είναι στις πρώτες επιλογές του Ζοζέ Μουρίνιο, οπότε οι Κιζένοι βρήκαν... πάτημα για να κάνουν ντου! Μετά τον Οσκάρ, λοιπόν, γίνεται μάχη και για την υπογραφή του Άγγλου στράικερ.

Φυσικά για να συμβεί αυτό το χέρι πρέπει να μπει βαθιά στην τσέπη και όπως αναφέρουν στο Νησί, Guangzhou Evergrande Taobao και Beijing Guoan προσφέρουν περίπου 820.000€ την εβδομάδα στον Ρούνεϊ για να αφήσει την Πρέμιερ Λιγκ!

Όλα είναι στο χέρι του παίκτη. Η Γιουνάιτεντ τον δίνει (μάλιστα μπορεί να καρπωθεί περίπου 12.000.000€ από τη μεταγραφή), όμως ο Ρούνεϊ δείχνει διστακτικός και σκέφτεται να συνεχίσει στην Αγγλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK