"Μάχη Ολυμπιακού - ΑΕΚ για άσο της Κάρντιφ"!

Ολυμπιακός και ΑΕΚ είναι πιθανό να αναζητήσουν ένα μεγάλο όνομα για τη μεσαία τους γραμμή το καλοκαίρι και η SUN γράφει για ελληνικό.. εμφύλιο για τα μάτια του αρχηγού της εθνικής Ισλανδίας!

Iceland's captain Aron Gunnarsson celebrates at the end of the World Cup Group I qualifying soccer match between Iceland and Kosovo in Reykjavik, Iceland, Monday Oct. 9, 2017. (AP Photo/Brynjar Gunnarsson)
Aron Gunnarsson AP IMAGES

Η Κάρντιφ διεκδικεί την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή περίοδο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση με δυο πόντους διαφορά από την 3η Φούλαμ και ένα παιχνίδι λιγότερο, οπότε έχει την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα για το ένα από τα δυο "χρυσά" εισιτήρια.

Παρόλα αυτά το καλοκαίρι ενδέχεται να χάσει έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της και αναφερόμαστε στον Άρον Γκούναρσον. Ο 29χρονος μέσος μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες και όπως είναι λογικό σε αυτή την ηλικία ίσως αναζητήσει κάτι καλύτερο.

Κάπου εδώ έρχονται ΑΕΚ και Ολυμπιακός ( όπως και Μπεσίκτας, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μία ομάδα από το MLS), αφού η SUN θέλει τους δυο ελληνικούς συλλόγους να έχουν ρωτήσει για τον αρχηγό της Ισλανδίας.

Ο Γκούναρσον είναι... αλμυρός οικονομικά ( στην Αγγλία γράφουν για 40.000 λίρες την εβδομάδα), όμως η ποιότητα του στη μεσαία γραμμή δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Τη φετινή περίοδο μετρά 15 μόλις συμμετοχές, λόγω ενός σοβαρό τραυματισμού που υπέστη τον Νοέμβριο, αλλά επέστρεψε υγιής στις 30/3 και από τότε είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Συνολικά στην καριέρα του έχει φορέσει τις φανέλες, πέραν της Κάρντιφ, των: Άκουρεϊρι από την Ισλανδία, Αλκμάαρ από Ολλανδία και Κόβεντρι από Αγγλία, ενώ μετρά και 77 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα, που το καλοκαίρι θα βρεθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στα 29 λοιπόν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με 410 συμμετοχές και 30 γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο, που φημίζεται για το δυναμισμό του.

AP Photo/Brynjar Gunnarsson

News 24/7

24MEDIA NETWORK