"Μάχη" των κορυφαίων για τον νέο Χάλαντ, αυτή είναι η τιμή του

Στα 40.000.000 ευρώ κοστολογεί η Ατάλαντα τον νέο Χάλαντ όπως τον αποκαλού, Ράσμους Χέιλουντ. Ρεάλ, Γιουβέντους και Άρσεναλ έχουν "κυκλώσει" τον ποδοσφαιριστή.

Inter Milan's Stefan de Vrij, right, challenges for the ball with Atalanta's Rasmus Hojlund during the Italian Cup round of 8 soccer match between Inter Milan and Atalanta at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 31, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
o Ράσμους Χόιλουντ AP

Τα βλέμματα των κορυφαίων ευρωπαΪκών ομάδων έχει κεντρίσει με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Αταλάντα ο Ράσμους Χέιλουντ.

Ο 20χρονος Δανός επιθετικός έχει εξελιχθεί σε "μηχανή" γκολ για χάρη της ομάδας από το Μπέργκαμο καθώς σε 33 εμφανίσεις έχει 14 γκολ και 5 ασίστ, βαδίζοντας έτσι στα χνάρια του... σωσία του Έρλινγκ Χάλαντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στα ραντάρ κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων με την Αταλάντα μάλιστα να έχει ορίσει συγκεκριμένη τιμή πώλησης.

Ρεάλ, Άρσεναλ αλλά και Γιουβέντους παρακολουθούν στενά τον ποδοσφαιριστή, με την ομάδα του Πιέρο Γκασπερίνι να απαιτεί για την παραχώρησή του ένα ποσό κοντά στα 40.000.000.

Θυμίζουμε, ότι ο 20χρονος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Στούρμ Γκρατς αντί 17.200.000 ευρώ. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει αναζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλον στο Transfermarkt.

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: Επίσημο! Τέλος ο Κόντε

Μέσι: Ανατριχίλα! Οι οπαδοί της Μπάρτσα γέμισαν το Καμπ Νου και φώναξαν ρυθμικά το όνομά του

Ο προπονητής των εκπλήξεων έστειλε "απειλητικό" μήνυμα εν όψει της συνέχειας

News 24/7

24MEDIA NETWORK