Mαχλάς στο Contra.gr: "Μεγάλη η κοροϊδία, θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε"

Για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό καιρό ο Νίκος Μαχλάς παίρνει θέση για όσα γίνονται στον ΟΦΗ μέσω του Contra.gr. Διαβάστε τι λέει η παλιά δόξα της ομάδας και πρώην πρόεδρος για τους Ιταλούς επενδυτές, τον Τζενάρο Γκατούζο και την επόμενη ημέρα του κρητικού συλλόγου.

Mαχλάς στο Contra.gr: "Μεγάλη η κοροϊδία, θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε"

Η αλήθεια είναι ότι ο Μαχλάς ακουγόταν ιδιαίτερα προβληματισμένος και απογοητευμένος. Φάνηκε όμως, αν και δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες, ότι έχει την πρόθεση με κάποιο τρόπο να βοηθήσει.

Ιδού τι μας τόνισε αρχικά: "Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά αυτό που θα ήθελα να τονίσω ότι πρέπει να σταθούμε κοντά στην ομάδα και να την βοηθήσουμε να βγει από αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Αυτό, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορεί να γίνει μία κουβέντα. Ούτε υπερόπτης θέλω να φανώ ούτε τίποτα, θέλω μόνο να βοηθήσουμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να ειπωθούν αλλά προς το παρόν δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο.

Αυτό που έγινε με τους Ιταλούς επενδυτές ήταν μεγάλη κοροϊδία. Ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος, εξοργισμένος θα έλεγα, όλοι έχουμε γίνει μαύρα πρόβατα και όσοι ασχοληθήκαμε πιο παλιά και όσοι ασχολήθηκαν τώρα.

Πέρασε ένας μήνας κατά τον οποίο περιμέναμε χρήματα. Χάθηκε έτσι πολύτιμος χρόνος. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι οι Ιταλοί επενδυτές δεν ήθελαν στην πραγματικότητα να ασχοληθούν με την ομάδα. Αν ήθελαν, η ομάδα του ΟΦΗ που ήταν τέτοια που λύσεις θα βρίσκονταν.

Για το ρόλο του Γκατούζο τόνισε: "Ο Γκατούζο είναι άνθρωπος που βοήθησε την ομάδα και δούλεψε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Αλλά αυτά που έγιναν έφεραν μεγάλη απογοήτευση".

Τέλος, εξέφρασε την κάθετη άρνησή στις σκέψεις περί Γ' Εθνικής: "Δεν πιστεύω στη λύση της Γ' Εθνικής γιατί οι κόποι μας θα πάνε χαμένοι. Πρέπει η ομάδα να παλέψει μέχρι τέλους, πρέπει να γίνει προσπάθεια".

Διαβάστε ακόμη

Γκατούζο: "Ο ΟΦΗ τελείωσε για μένα"

Ο ΟΦΗ εκπέμπει SOS

News 24/7

24MEDIA NETWORK