Μαδριλένος ο... Σιόβας!

Στην πόλη του Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δραμινός στόπερ του Ολυμπιακού. Στην Λεγκανές θα παραχωρηθεί τελικά δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Μαδριλένος ο... Σιόβας!

Τελείωσε ο Σιόβας από τον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά το τυπικό κομμάτι απομένει για να φύγει δανεικός σε ομάδα της Ισπανίας εώς το καλοκαίρι. Ο υψηλόσωμος στόπερ θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, καθώς θα αγωνιστεί στηνPrimera Division.Τους επόμενους πέντε μήνες λοιπόν θα φοράει τη φανέλα της Λεγκανές, η οποία ανέβηκε φέτος στη μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Η Λεγκανές βρίσκεται στη 16η θέση τηςPrimera Divisionκαι εδρεύει στη Μαδρίτη. Εδώ και πολύ καιρό ψαχνόταν για κεντρικό αμυντικό και τελικά στο πρόσωπο του Σιόβα βρήκε τον στόπερ – ηγέτη που αναζητούσε.

Είχαν ακουστεί τον τελευταίο καιρό οι Μπέτις, Γρανάδα και Λα Κορούνια. Όμως, η Λεγκανές ήταν αυτή που ψάχτηκε για την περίπτωση του Σιόβα και τελικά θα τον κάνει δικό της εώς το καλοκαίρι και... βλέπουμε!

Πιθανότατα θα μπει και οψιόν αγοράς στη συμφωνία των δύο ομάδων. Είναι ξεκάθαρο άλλωστε ότι ο κύκλος του Σιόβα στον Ολυμπιακό έχει κλείσει από το καλοκαίρι και έτσι ακόμα και να γυρίσει τον Ιούνιο, θα κινηθεί μία ολόκληρη διαδικασία για να αποχωρήσει με μεταγραφή.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι υπήρχε έντονη κινητικότητα από την πλευρά του από τις αρχές Δεκεμβρίου, έτσι ώστε να έφευγε στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Και τελικά τα κατάφερε...

Έβλεπε ότι από κάποιο σημείο και μετά αποτελούσε “ξένο σώμα”, αρκετοί ήταν αυτοί που του... φόρτωναν διάφορα και κατάλαβε ότι το καλύτερο για τον ίδιο θα ήταν να συνεχίσει στο εξωτερικό την καριέρα του.

Δεν έγινε λοιπόν ο “γάμος” με την Μπέτις το καλοκαίρι λόγω Πογέτ, αλλά γίνεται τώρα με την Λεγκανές στην οποία αγωνίζεται άλλος ένας πρώην “ερυθρόλευκος”. Ο λόγος για τον Καρλ Μεντζανί!

Η ουσία είναι ήθελε από πιτσιρικάς να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τώρα του δίνεται αυτή η δυνατότητα. Θα παίξει στην Ισπανία και θα έχει την τύχη να βρεθεί απέναντι στα “αστέρια” της Ρεάλ Μαδρίτης, της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και το γεγονός ότι η Λεγκανές εδρεύει στη Μαδρίτη. Μίλησε με την οικογένειά του και αποφάσισαν από κοινού ότι η ισπανική πρωτεύουσα αποτελούσε τον ιδανικότερο προορισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Σιόβας που πάει Ισπανία και ο... αντι-Σιόβας!
Εντατικά μαθήματα ισπανικών ξεκινάει ο Σιόβας!
Στη Λεγκανές ο Σιόβας

News 24/7

24MEDIA NETWORK