Μακ: "Δεν πρέπει να κερδίζουμε μόνο τους διαιτητές, αλλά όλη την Ελλάδα"

Διαβάστε τι δήλωσαν για το παιχνίδι με την Καλλονή και την διαιτησία του Μήτσιου ο Ρόμπερτ Μακ και ο Στέφανος Αθανασιάδης.

INTIME
INTIME SPORTS

Την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τον Πλατανιά την Κυριακή (18/1) ζήτησε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή είπε μεταξύ άλλων: "Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει στην Τούμπα, γιατί είμαστε μόνοι και τον θέλουμε δίπλα μας."

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: "Είχαμε πει μετά το προηγούμενο παιχνίδι ότι μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση μέσα στο γήπεδο. Ήρθαμε για να κάνουμε αυτό το πράγμα, αλλά όλοι είδαν τι έγινε στο γήπεδο. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει στην Τούμπα, γιατί είμαστε μόνοι και τον θέλουμε δίπλα μας. Δεν είναι μία απλή νίκη, πιστεύω ότι ο κόσμος θα έρθει για να δώσει και αυτός τη δική του βοήθεια. Παίξαμε εναντίον όλων. Ο κάθε ένας βοηθούσε τον συμπαίκτη του και βγήκε αυτό στο γήπεδο".

Για τη θέση που έπαιξε: "Πιστεύω να μην ξαναγίνει, έχω πολλά χρόνια να παίξω ως αμυντικό χαφ".

Για το συμβάν με τον Κάτσε: "Είδα ότι ο Κάτσε δεν συγκρατήθηκε, εγώ αυτό με τις κάρτες φέτος το έχω βελτιώσει και έχω μάθει πολλά. Είναι λογικό να πεις κάτι, είναι στην κρίση του διαιτητή. Έπρεπε να είμαστε όλοι ήρεμοι για να πάρουμε το παιχνίδι. Μέσα στο γήπεδο θα συνεχίσουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους, γιατί οτιδήποτε άλλο κάνει κακό".

Τιμωρία

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι με την κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα με την Καλλονή ο Στέφανος Αθανασιάδης έφτασε τις 4 και πλέον μένει να αποφασιστεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ θα χάσει ο διεθνής φορ

Ρόμπερτ Μακ: "Πρέπει να κερδίσουμε όλη την Ελλάδα!"

Δηλώσεις για τη διαιτησία του Μήτσιου έκανε και ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του βγαίνει πιο δυνατή από τέτοιου είδους καταστάσεις

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ:

"Έχω πολύ εμπειρία στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που είδα στο πρώτο ημίχρονο ιδιαίτερα, δεν το έχω ξαναδεί. Ότι έγινε είναι κρίμα και για την Ελλάδα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, αλλά είναι κρίμα. Δεν πρέπει να κερδίζουμε μόνο τους διαιτητές, αλλά όλη την Ελλάδα! Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Αυτά που έγιναν σήμερα μας δυναμώνουν και στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε πιο δυνατοί".

Για το πέναλτι που δεν του δόθηκε: "Ήταν 50-50, μπορείς να το δώσεις ή να μην το δώσεις, αλλά έτσι όπως το είδε το έδωσε".

Για την απόδοση του: "Έχω καιρό να παίξω ήμουν κουρασμένος, αλλά προσπάθησα να δώσω το καλύτερο. Είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε κάτι καλό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK