Μακ σε Μήτσιο: "Έφτυσα και του είπα αν δεν είδες το πέναλτι, τράβα σπίτι σου"!

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ αναφέρθηκε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σχολίασε την επίμαχη φάση με τον Καπίνο, αλλά και την αποβολή του, ενώ αποκάλυψε τι είπε στον Μήτσιο, αλλά κι αν θα παραμείνει στη χώρα μας.

Μακ σε Μήτσιο: "Έφτυσα και του είπα αν δεν είδες το πέναλτι, τράβα σπίτι σου"!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ, απ' όλες τις απόψεις, στο επεισοδιακό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Σλοβάκος επιθετικός αναφέρθηκε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, στο επεισοδιακό παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους", σχολίασε την επίμαχη φάση με τον Καπίνο, αλλά και την αποβολή του, ενώ αποκάλυψε τι είπε στον Μήτσιο, αλλά κι αν θα παραμείνει στη χώρα μας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι: "Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το γήπεδό μας ήταν γεμάτο. Στο πρώτο μέρος πήραμε νωρίς το προβάδισμα και ήμουν πολύ χαρούμενος για το γκολ μου. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι το γύρισαν σε… μάχη. Το δεύτερο ημίχρονο όπως καταλαβαίνετε δεν αφορούσε πια το ποδόσφαιρο".

Για την επίμαχη φάση με τον Καπίνο: "Προς το τέλος του αγώνα πήρα μία βαθιά μπαλιά και μπαίνοντας στην περιοχή προσπάθησα να αποφύγω τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Εκείνος με βρήκε στο πόδι. Προφανώς και ο διαιτητής θα ήταν τυφλός για να μην δώσει τίποτα. Ωστόσο δεν άκουσα κανένα σφύριγμα. Ο Παππάς είχε διατάξει να συνεχιστεί το παιχνίδι.".

Για την αποβολή: "Μέχρι την επίμαχη φάση είχα ήδη μία κίτρινη κάρτα... Στην αρχή της φάσης ήθελα να πάω προς τον βοηθό, ωστόσο άλλαξα γνώμη και πήγα προς τον Μήτσιο που ήταν πιο κοντά στη φάση και του είπα: 'Αν δεν το είδες αυτό τότε δεν έχεις κανένα λόγο να βρίσκεσαι εδώ και τράβα σπίτι σου να δεις τηλεόραση με την οικογένειά σου!'. Έφυγα φτύνοντας αλλά όχι προς αυτόν. Με απείλησε λέγοντας ότι θα με αποβάλλει αν το ξαναέκανα. Το ξαναέκανα και με απέβαλαν. Τον πλησίασα φεύγοντας για να του σφίξω το χέρι. Το ότι δεν ήθελε να μου το δώσει κάτι δηλώνει. Και κάπου εκεί άρχισε η κόλαση του γηπέδου".

Για τον Ολυμπιακό: "Είμαι με το πλευρό του προέδρου μας. Ιβάν Σαββίδη, που λέει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει σε δικό του πρωτάθλημα… Όταν βλέπει κανείς ότι έχουν 17 νίκες σε 17 αγώνες μόνο στην Ελλάδα κάτι σημαίνει αυτό… Λαμβάνω μηνύματα από Παναθηναϊκούς και ΑΕΚτζήδες που δηλώνουν την συμπαράστασή τους για το χτεσινό ματς. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη βοήθεια από τη διαιτησία… Κι ένα σημαντικό στοιχείο: Την περασμένη βδομάδα ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το πρωτάθλημα σε άδειο γήπεδο. Από ότι βλέπετε ούτε οι ίδιοι οι φίλαθλοί του απόλαυσαν φέτος".

Για το μέλλον του: "Δεν ξέρω κατά πόσο ακόμα θα αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Έχω συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Αγαπάω τους φιλάθλους αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Ελπίζω η ελληνική ομοσπονδία να τιμωρήσει τους υπεύθυνους για την κατάσταση του ποδοσφαίρου… και ζητώ συγνώμη από τους φιλάθλους μας για αυτό που έζησαν χτες, δεν το άξιζαν. Δεν είμαι χούλιγκαν, είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ελπίζω να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω για τον ΠΑΟΚ ο οποίος το αξίζει να παίζει σε 'καθαρο' πρωτάθλημα".

Δείτε την επίμαχη φάση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μίχελ: "Οι παίκτες έκλαιγαν, ο Μακ δεν θέλει να ξαναπαίξει"

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό Κυπέλλου"

Το φύλλο αγώνα για Μακ: "f@@k you bastard"

News 24/7

24MEDIA NETWORK