Μακ: "Θα νικήσουμε το Σάββατο"

Ο Ρόμπερτ Μακ είναι αισιόδοξος για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό ενώ σχολίασε και την εντός έδρας νίκη απέναντι στον Εργοτέλη. Τι ανέφερε ο Εγιάλ Γκολάσα.

Μακ: "Θα νικήσουμε το Σάββατο"
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του: "Όπως είναι γνωστό από την αρχή της εβδομάδας έχουμε ένα νέο προπονητή, τον Γιώργο Γεωργιάδη. Με αυτόν πριν το ματς προπονηθήκαμε μια φορά. Έτσι σίγουρα δεν ήταν αρκετό αυτό για να προσεγγίσουμε την φιλοσοφία του. Προσπαθήσαμε να αγωνιστούμε σύμφωνα με όσα είπαμε πριν το παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο σε όλη την αναμέτρηση και πιέζαμε. Ευτυχώς στο τέλος πετύχαμε γκολ και κερδίσαμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα νικήσουμε το Σάββατο (σ.σ. ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Πανθρακικό)".

Γκολάσα: "Το πιο σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι"

Ο Εγιάλ Γκολάσα ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη και βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στη νίκη. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά το ματς έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω της σελίδας του στο facebook. "Ανέβασε" μία φωτογραφία πανηγυρισμών από το ματς και σχολίασε: "Σημαντική νίκη, πιο σημαντικό όμως είναι να συνεχίσουμε έτσι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK