Μακόρ: "Μπορώ και σε μεγάλη ομάδα"

Ο μέσος του Ιωνικού, Όλιβερ Μακόρ, μίλησε στο Sportime Radio 89,2 με αφορμή τα δύο γκολ που πέτυχε χθες στην αναμέτρηση με την Καλαμαριά:

Μακόρ: "Μπορώ και σε μεγάλη ομάδα"
Ο μέσος του Ιωνικού, Όλιβερ Μακόρ, μίλησε στο Sportime Radio 89,2 με αφορμή τα δύο γκολ που πέτυχε χθες στην αναμέτρηση με την Καλαμαριά:

ΓΙΑ ΤΑ 5 ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ:

Είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα για μένα και τον Ιωνικό. Μας περιμένουν πολύ δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε κάνει σημαντικές νίκες και είναι υπόθεση όλων των ποδοσφαιριστών να προχωρήσουμε μαζί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ:

Πάντα στόχος μας είναι να βγούμε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Κάθε χρονιά ξεκινάμε καλά αλλά δεν τερματίζουμε εξίσου καλά. Είμαστε νέα ομάδα, με νεαρούς παίκτες. Μαζεύουμε εμπειρίες και προσπαθούμε το καλύτερο για να βγούμε στο ΟΥΕΦΑ. Είμαστε σε καλή κατάσταση, το παλεύουμε και ίσως το καταφέρουμε.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ:

Θα μπορούσα να πάω σε μια μεγαλύτερη ομάδα αλλά αυτό είναι ένα πράγμα που θέλουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές, να πάμε σε μια καλύτερη ομάδα από τον Ιωνικό. Δεν είμαι χαρούμενος από την εξέλιξη της καριέρας μου, οι ικανότητές μου είναι για μεγαλύτερη ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό για τον Ιωνικό ώστε να παίξει μια μέρα στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ ή το Champions League.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:

Ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί και η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Όμως ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα και είναι φαβορί να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα. Δύσκολα θ’ αλλάξει κάτι στην Ελλάδα φέτος.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΖΟΡΖ ΓΟΥΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΙΑΣ:

Παρακολουθώ τι γίνεται στη Λιβερία. Μίλησα πριν από τέσσερις ημέρες με τον Ζορζ Γουεά και παρακαλάω το Θεό να είναι εκείνος νικητής ώστε να προωθήσει αλλαγές στην πατρίδα μου. Είναι πολύ μεγάλη προσωπικότητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK