Μάκος: "Δεν χρειάζεται πίεση στο Μουντιάλ"

O Γρηγόρης Μάκος μίλησε για την επικείμενη παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διεθνείς και εξήγησε τους λόγους που δεν βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μάκος: "Δεν χρειάζεται πίεση στο Μουντιάλ"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκος στον NOVAΣΠΟΡ FM:

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε από την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ:

"Πρώτα από όλα να πούμε καλή επιτυχία. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μία διοργάνωση, όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που πρέπει τα παιδιά να την ευχαριστηθούν. Τα μάτια ολόκληρου του πλανήτη θα είναι στη Βραζιλία και μόνο που η Εθνική είναι εκεί, είναι πολύ σημαντικό. Τα παιδιά δεν έχουν κάτι να τους πιέζει".

Για το στοιχείο της Εθνικής που μπορεί να φανεί χρήσιμο στα γήπεδα της Βραζιλίας:

"Νομίζω πως το σλόγκαν που θα μπει στο πούλμαν της ομάδας, "οι ήρωες παίζουν όπως οι Έλληνες", μας χαρακτηρίζει. Τα τελευταία χρόνια ανανεώνεται η Εθνική και αυτό είναι ευχάριστο. Από εκεί και πέρα, τα στοιχεία που έχουμε σαν Έλληνες και το οικογενειακό κλίμα είναι το πιο σημαντικό. Μπορεί να ακούγεται βαρετό ή σύνηθες, αλλά αυτό είναι πολύ καλό για μία ομάδα".

Για το αν η κακή πορεία της Ανόρθωσης του στέρησε τη συμμετοχή στο Μουντιάλ:

"Σίγουρα η περσινή μου χρονιά στη Γερμανία με πήγε αρκετά πίσω. Όλα ξεκίνησαν από τον σοβαρό τραυματισμό που είχα. Διάλεξα να έρθω στην Κύπρο σε μία ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να έχω μία "γεμάτη" σεζόν, ύστερα από μία δύσκολη χρονιά. Δεν το λέω με κακία, αλλά ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ότι ο προπονητής θέλει τους πιο έτοιμους παίκτες, θα μπορούσα να δείξω ότι είμαι σε κάποιον ρυθμό καλύτερο. Αυτές είναι οι επιλογές του προπονητή και η ζωή προχωράει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Το θέμα του Μουντιάλ ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK