Μαλεζάνι: "Θέλουμε εκδίκηση"

Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο κίνητρο κόντρα στην Ουντινέζε και το γνωρίζουν άπαντες αυτό. Με νίκη την Τρίτη, οι "πράσινοι" κάνουν ένα τεράστιο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, ο Μαλεζάνι βρήκε ακόμη ένα κίνητρο: "Είμαστε αγωνιστές και μας ενοχλεί το 3-0 του πρώτου αγώνα". Τραυματίστηκε και δεν παίζει ο Σέριτς.

Μαλεζάνι: "Θέλουμε εκδίκηση"

Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο κίνητρο κόντρα στην Ουντινέζε και το γνωρίζουν άπαντες αυτό. Με νίκη την Τρίτη, οι "πράσινοι" κάνουν ένα τεράστιο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, ο Μαλεζάνι βρήκε ακόμη ένα κίνητρο: την βαριά ήττα στην Ιταλία.

Στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, ο Ιταλός τεχνικός εμφανίστηκε προσγειωμένος εν όψει της αναμέτρησης με την Ουντινέζε και δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Αρκεί να έχει την βοήθεια του κόσμου...

"Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της ΕΠΑΕ, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στο θέμα Μαλεζάνι: "Σας το λέω για τελευταία φορά. Δεν υπάρχει θέμα Μαλεζάνι! Είναι δύσκολο έργο να κάνεις ανανέωση και πρωταθλητισμό μαζί. Μελετάμε ένα σχέδιο επικοινωνίας με τον κόσμο. Πρέπει να σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων".
Αναλυτικά:

Ερ.: Θα δώσετε ένα μήνυμα στον κόσμο;

"Ο αγώνας και περισσότερο η νίκη είναι σημαντικά για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα, τον κόσμο, τους δημοσιογράφους, όλους. Εχουμε καλές πιθανότητες πρόκρισης. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα δεν χρειαζόταν ένα μήνυμα για να έρθει στο γήπεδο. Τώρα πρέπει να έρθει, τον χρειαζόμαστε".

Ερ.: Θα αλλάξει η εικόνα του αγώνα η απουσία του Ιακουίντα;

"Ο Ιακουίντα θα παίξει ότι κι αν λένε οι Ιταλοί. Είναι πονηροί (γέλια)".

Ενώ οι δύο "πράσινοι" είχαν τελειώσει τις δηλώσεις του, ένας Ιταλός δημοσιογράφος ζήτησε το λόγο και υπογράμμισε ότι θεωρεί περίεργο ο Παναθηναϊκός να κερδίζει με τρία γκολ, αλλά ο κόσμος του να είναι απογοητευμένος.

Ζητώντας το σχόλιο του Μαλεζάνι, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε: "Η τοποθέτησή σας με βοηθάει πάρα πολύ (γέλια). Στην Ελλάδα δουλεύω με καλές συνθήκες σε μία οικογένεια και μάλιστα με τον τρόπο που θέλω εγώ. Το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει συνεννόηση μεταξύ όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με το αντικείμενο. Δεν λείπουν τα σκαμπανεβάσματα. Σε ένα ματς ο κόσμος μπορεί να σφυρίζει στην αρχή και στο τέλος να χειροκροτεί. Πρέπει όλοι να είναι ήρεμοι και να δείξουν κατανόηση".

Ερ.: Συμφωνείτε ότι οι ψηλοί επιθετικοί παίζουν σημαντικό ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο;

"Είναι αλήθεια και βλέπουμε το Καμπιονάτο με τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Τρεζεγκέ, τον Τόνι, τον Τζιλαρντίνο. Κι εμείς έχουμε τον Μάντζιο που είναι ψηλός (γέλια), αλλά πρέπει να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες".

Ερ.: Θεωρείτε ότι η δεξιά πλευρά είναι αδύναμη λόγω του προβλήματος του Βύντρα;

"Είμαστε λίγο άτυχοι με τον Βύντρα ο οποίος πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος, ενώ ο Νίλσον είχε πυρετό και για 2-3 μέρες δεν έκανε προπονήσεις όπως έπρεπε. Πρέπει να περιμένουμε".

Ερ.: Ο Παναθηναϊκός θα παίξει επιθετικά;

"Σίγουρα παίζουμε πάντα για τη νίκη αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή και να έχουμε ισορροπία. Οποιος εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου θα κερδίσει. Πρέπει να παίξουμε πιο πολύ με μυαλό παρά με πόδια. Εχουμε βρει έναν τρόπο παιχνιδιού που κατά κανόνα φέρνει αποτελέσματα. Υπάρχουν όμως κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσουμε και τις κρατάμε για εμάς".

Ερ.: Η βαριά ήττα στην Ιταλία είναι ένα έξτρα κίνητρο;

"Σίγουρα είμαστε αγωνιστές και μας ενοχλεί η ήττα. Το 3-0 μας δημιουργεί ένα ανώτερο κίνητρο που πρέπει να έχουμε και πρέπει να το αισθανθεί όλη η ομάδα".

Ερ.: Η τρίτη θέση στον όμιλο θα είναι επιτυχία ή αποτυχία;

"Σκεφτόμαστε το ματς της Τρίτης και τίποτα περισσότερο. Είναι νωρίς ακόμα. Όταν έρθει η στιγμή θα το συζητήσουμε".

Βαγγέλης Μαντζιος: "Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου"

"Όταν έγινε η μεταγραφή ο καθένας μπορούσε να πει ό,τι ήθελε. Προσπαθώ να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου. Είμαι σε καλή κατάσταση και ο προπονητής με εμπιστεύεται. Το επιθυμητό είναι να είμαστε όλοι στην ομάδα σε καλή κατάσταση γιατί εγώ μόνος μου δεν μπορώ να κάνω κάτι".

(Εκείνη τη στιγμή ο Μαλεζάνι γελάει και δηλώνει: "Πάντως ο Μάντζιος θα παίξει την Τρίτη...")

"Τον τελευταίο καιρό η ομάδα δεν είναι και τόσο καλά. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και ιδιαίτερα την Τρίτη. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μετράνε πάνω από όλα οι τρεις βαθμοί στην Αθήνα και γι’ αυτό θα παίξουμε".

"Θεωρούμε ότι στα τελευταία παιχνίδια δεν παίξαμε καλά αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο άσχημα με εξαίρεση τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Θέλουμε να κερδίσουμε και θέλουμε την βοήθεια του κόσμου".

"Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έχω δει από την Ουντινέζε. Την έχουμε δει να παίζει, την έχουμε μελετήσει και θα το κάνουμε και τις υπόλοιπες ώρες με τις κασέτες του προπονητή. Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι".

Πλήγμα με Σέριτς

Δίχως τον Αντονι Σέριτς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Ουντινέζε. Ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλέον προβλήματα, κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας, ο Κροάτης αριστερός μπακ-χαφ υπέστη τράβηγμα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πράσινους. Επιπλέον εξετάσεις θα δείξουν το μέγεθος της ζημιάς.

Κατα τα λοιπά,ο Λουκάς Βύντρα δεν γυμνάστηκε, ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, κάτι που ισχύει και για τον Μίκαελ Νίλσον ο οποίος ήταν εμπύρετος τις προηγούμενες μέρες. Από κοντά και ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος είχε αποκομίσει ένα πρήξιμο στο πόδι από χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Την αποστολή απαρτίζουν οι ακόλουθοι: Γκαλίνοβιτς, Σιημητράς, Βύντρα, Νίλσον, Δάρλας, Κώτσιος, Μόρις, Γκούμας, Κονσεϊσάο, Γκονζάλες, Μπίσκαν, Σέριτς, Βόουτερ, Χαραλαμπίδης, Μάντζιος, Γκέκας, Παπαδόπουλος, Ολισαντέμπε, Άντριτς, Θεοδωρίδης, Τόργκελε, Τζιόλης, Λεοντίου .

Πιθανή ενδεκάδα: Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Δάρλας, Μόρις, Γκούμας, Κονσεϊσάο, Γκονζάλες, Βόουτερ, Χαραλαμπίδης, Μάντζιος, Παπαδόπουλος.
Ο Φάνης Γκέκας είναι τα... αουτσάιντερ. Αν προτιμηθεί, τότε αυτό πιθανότατα θα γίνει στη θέσητου Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Την Τρίτη, 22/11/05, θα διατεθούν εισιτήρια για τους αγώνες με Ουντινέζε και SKODA Ξάνθη από τα παρακάτω εκδοτήρια και τα εξής ωράρια:

Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4) 10:00’ – 13:00’
Είσοδος Ειρήνης (σταθμός ΗΣΑΠ) 14:00’ – 21:45’
Είσοδος Λ. Κύμης 14:00’ – 21:45’
Βορειοανατολική Είσοδος 18:30’ – 21:45’


News 24/7

24MEDIA NETWORK