Μαν.Γιουνάιτεντ-Λιλ

Έχοντας στα δύο πρώτα παιχνίδια του 4ου Ομίλου πετύχει -σε μεγάλο βαθμό- τους σκοπούς της (ισοπαλία στην Ισπανία, νίκη στην Αγγλία), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τρίτη το βράδυ στο Ολντ Τράφορντ την ουραγό -μέχρι στιγμής- Λιλ.

Μαν.Γιουνάιτεντ-Λιλ
Έχοντας στα δύο πρώτα παιχνίδια του 4ου Ομίλου πετύχει -σε μεγάλο βαθμό- τους σκοπούς της (ισοπαλία στην Ισπανία, νίκη στην Αγγλία), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τρίτη το βράδυ στο Ολντ Τράφορντ την ουραγό -μέχρι στιγμής- Λιλ θέλοντας να διατηρήσει το απόλυτο της έδρας. Εξάλλου, μια πιθανή νίκη θα την φέρει σε θέση ισχύος για τη συνέχεια έχοντας ουσιαστικά ανάγκη από τρεις βαθμούς στους τρεις αγώνες του δεύτερου γύρου.

Οι Άγγλοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση ευελπιστώντας πως θα εκμεταλλευτούν τις χτυπητές αδυναμίες των αντιπάλων τους στην αμυντική γραμμή. Ο Ρουντ Φαν Νιστελερόι θα πρέπει πάντως να βγάλει μόνος το φίδι από την τρύπα, αφού ο Γουέιν Ρούνεϊ είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ και θα απουσιάσει. Θυμηθείτε πως ο 19χρονος Άγγλος είχε ειρωνευτεί τον Κιμ Μίλτον Νίλσεν για μια απόφασή του αναγκάζοντας τον Δανό ρέφερι να τον αποβάλει. Τιμωρημένος είναι επίσης και ο Αλαν Σμιθ έχοντας πιάσει το όριο.

Επιστρέφει, ωστόσο, ο Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ακόμη και βασικός ελλείψει Ρούνει. Αν ο Ουαλόςπάρει χρόνο συμμετοχήςτότε θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ όντας πλέον… μαθουσάλας. Στην αποστολή και ο Ντάρεν Φλέτσερ, ο οποίος το Σάββατο ξεκουράστηκε. Όσον αφορά τον Κλοντ Πιέλ, τεχνικό της Λιλ, δεν θα έχει στη διάθεσή του το μέσο Ντιμάν, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, ο Βίτακιτς (βασικός κεντρικός αμυντικός) θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί από την περσινή περίοδο.

Πιθανές συνθέσεις:

Μαν. Γιουν: Φαν ντερ Σάαρ, Νέβιλ, Φέρντιναντ, Σιλβέστρ, Ο’Σι, Φλέτσερ, Σκόοουλς, Παρκ, Γκιγκς, Ρονάλντο, Φαν Νιστελρόι
Λιλ: Σίλβα, Ταφορό, Βίτακιτς, Ταυλαρίδης, Πλεστάν, Ντεμπισί, Μακούν, Καμπαγέ, Ντερνίς, Μποντμέρ, Μουσιλού, Οντεμβίγκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK