Μάνατζερ Κρισάντους: "Ερχόμαστε Κυριακή, αλλά τον θέλει κι η Στουτγάρδη"

Ο μάνατζερ του Μακόλεϊ Κρισάντους, Γκόρτνον Στρίπιτς, αποκάλυψε πως ο Νιγηριανός επιθετικός θα βρίσκεται την Κυριακή στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο καθώς υπάρχει πρόταση κι από τη Στουτγκάρδη.

SIVASSPOR, YENI SEZON HAZIRLIKLARINI KULUP TESISLERINDE GERCEKLESTIRDIGI ANTRENMANLA SURDURDU. SIVASSPORLU ILE 3 YILLIK SOZLESME IMZALAYAN NIJERYALI FORVET MACAULEY CHRISANTUS BUGUN TAKIMLA ILK ANTRENMANINA CIKTI.

(FOTO:GOKHAN CEYLAN/SIVAS-DHA)
SIVASSPOR, YENI SEZON HAZIRLIKLARINI KULUP TESISLERINDE GERCEKLESTIRDIGI ANTRENMANLA SURDURDU. SIVASSPORLU ILE 3 YILLIK SOZLESME IMZALAYAN NIJERYALI FORVET MACAULEY CHRISANTUS BUGUN TAKIMLA ILK ANTRENMANINA CIKTI. (FOTO:GOKHAN CEYLAN/SIVAS-DHA) DHA

Ο ατζέντης του Νιγηριανού επιθετικού, Μακόλεϊ Κρισάντους, Γκόρντον Στρίπιτς, μίλησε στο "aek1924.gr" και επιβεβαίωσε ότι ταξιδεύει την Κυριακή με τον ποδοσφαιριστή στην Αθήνα για να συζητήσει με τους διοικούντες την ΑΕΚ.

"Είναι αλήθεια, αύριο ερχόμαστε στην Αθήνα για να δει ο Μακόλεϊ την πόλη, την χώρα. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αύριο θα είμαστε στην Αθήνα με τον Μακόλεϊ".

Στη συνέχεια ο Γκόρντον Στρίπιτς ξεκαθάρισε ότι αν και είναι αισιόδοξος για το ενδεχόμενο ο Μακόλεϊ Κρισάντους να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, ωστόσο ανέφερε ότι το Νιγηριανό επιθετικό διεκδικούν αρκετοί σύλλογοι.

"Τίποτα δεν είναι δεδομένο γιατί για τον ποδοσφαιριστή, ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες. Συγκεκριμένα δύο γερμανικές στη Bundesliga και μία ισπανική της Primera Division. Η μία γερμανική είναι η Στουτγκάρδη. Ο Μακόλεϊ είναι πολύ ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής, είναι ελεύθερος, νέος όποτε πρέπει να δούμε.

Ωστόσο είμαι πολύ αισιόδοξος, σχετικά με το ενδεχόμενο ο Κρισάντους να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Θα ήθελε να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε τον ικανοποίησε".

Διαβάστε ακόμα:

Όλο και πιο κοντά σε Κρισάντους η ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK