Μανέ: Ετοιμάζεται πρόταση "βόμβα" για την αγορά του

Πρόταση για την αγορά του Σαντιό Μανέ ετοιμάζεται να καταθέσει ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Bayern's Sadio Mane runs during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, Σαντιό Μανέ AP

Αρκετά σκαμπανεβάσματα είχε η πρώτη χρονιά του Σαντίο Μανέ στη Μπάγερν Μονάχου, με τον Σενεγαλέζο μάλιστα να έρχεται σε κόντρα τόσο με τον πρώην προπονητή της Μπάγερν, Τζούλιαν Νάγκελσμαν όσο και με τον Λερουά Σανέ.

Πολλά είναι τα σενάρια για το μέλλον του πρώην άσου της Λιβερπουλ, με τον γνωστό Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπερνγκ μάλιστα να αναφέρει σε ανάρτησή του πως υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά του Μανέ, αλλά προς το παρόν όχι κάποια επίσημη πρόταση.

Συγκεκριμένα, όμαδες από τη Σαουδική Αραβία έχουν στα ραντάρ τους τον Μανέ και δεν αποκλείεται άμεσα να καταθέσουν προσφορά στη Μπάγερν για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε πως ο Σενεγαλέζος εξτρέμ, παρά τις αρχικές τάσεις φυγής, φέρεται πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στη Μπάγερν, με παλαιότερα δημοσιεύματα όμως να τον συνδέουν και με ομάδες της Premier League.

Πάντως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποσό που είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν οι ιθύνοντες της Σαουδικής Αραβίας για την αγορά του ποδοσφαιριστή,με τα πρόσφατα παραδείγματα από τις αγορές των Μπενζεμά και Καντε να μας προϊδεάζουν για τις προθέσεις τους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρέαλ: Τίναξε την μπάνκα με Μπέλιγχαμ και τον έβαλε σε μία ξεχωριστή λίστα

Ρεάλ: Αυτή είναι η τρομακτική της ενδεκάδα εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες

Οι πέντε πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του MLS πριν φτάσει ο "τυφώνας" Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK