Μανωλάς: "Εκανε λάθος ο Ντέμης"

Μανωλάς: "Εκανε λάθος ο Ντέμης"

Ο Στέλιος Μανωλάς μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την φετινή ΑΕΚ για και την Ορίτζιναλ.

Για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ:

«Αγωνιστικά στην ΑΕΚ, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Οι ποδοσφαιριστές είχαν διάθεση και πάθος. Παίζει ρόλο και η ποιότητα των παικτών. Είναι νομίζω η ίδια με πέρυσι. Έφυγαν κάποιοι και ήρθαν άλλοι. Έφυγαν οι Αλβες και Ασουνσάο. Ήρθαν οι Αλεξόπουλος, Τσιρίλο και Λάκης. Ο Τσιρίλο έχει δείξει καλά στοιχεία. Θα σταθώ στην ποιότητα των παικτών. Αν πούμε ότι στην ΑΕΚ καλύτεροι παίκτες είναι οι Κατσουράνης και Λυμπερόπουλος, από εκεί και πέρα οι άλλοι παίκτες είναι απλά καλοί. Δεν διαφέρουν, από τους παίκτες του Αιγάλεω. Οπότε το αποτέλεσμα, η ισοπαλία, δεν είναι αποτυχία».

«Πέρυσι οι παίκτες, υπερέβαλαν εαυτούς. Δεν μπορούν να δίνουν συνέχεια το 110% των δυνατότητων τους. Δεν μπορείς να κάνει ένα πλάνο πενταετίας και να αποκτάς δανεικούς παίκτες. Το ίδιο ισχύει και με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν πέντε –έξι καλοί παίκτες και οι υπόλοιποι είναι μέτριοι. Όταν επαναλαμβάνονται τα άσχημα αποτελέσματα δεν είναι τυχαίο. Η πενταετία είναι άλλοθι. Δηλαδή η ΑΕΚ θα πρέπει να περάσουν είκοσι χρόνια για να πάρει πρωτάθλημα».

Για τις σχέσεις Original-Ντέμη:

«Όταν η Original έβριζε τον Τροχανά, με ενοχλούσε. Έβγαλα την φανέλα και έφυγα. Το ποδοσφαιρικό τμήμα λειτουργεί καλά. Υπάρχει όμως πρόβλημα, ανάμεσα στον Ντέμη και την Original. Είμαι έξω από τα πράγματα. Όμως έπαιξα ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Εγώ δεν ξέρω που πέφτει το δωματιάκι. Δεν θέλω να κατηγορίσω ποδοσφαιριστές. Όμως πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν σχέση με την Original. Και ο Ντέμης ήταν ένας από αυτούς. Ηταν και μέλος της Original. Άλλαξαν πλέον οι ρόλοι, αφού έγινε πρόεδρος. Θεωρώ λάθος την κίνηση του Ντέμη να καταδόσει τα παιδιά της Original. Έχασαν ακόμη και την δουλειά τους, από ότι γνωρίζω. Ένα από τα παιδιά της Original έφυγε και έπιασε δουλειά στα γραφεία της ΑΕΚ. Στάθη τον λένε, από ότι έχω μάθει».

«Η Original, δεν πρέπει να ταυτίζεται με παίκτες. Έχω μιλήσει δυο, τρεις φορές με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο και του επισήμανα το πρόβλημα. Παλιότερα, υπήρχε το σύνθημα, «φόρτσα Ντίνος Μπαλής».Το φώναζε η Original. Είδαμε τι έγινε μετά με το φαινόμενο Κοσκωτά. Είδαμε τι έγινε με τον Μπάγιεβιτς. Η Original, τον θεώρησε δημιούργημα της. Για αυτό η μεγάλη αγάπη μετατράπηκε σε μίσος. Το ίδιο έγινε και με τον Ντέμη που προτίμησε την ΑΕΚ, από τον Ολυμπιακό που είχε πρόταση. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην καταλήξουμε, εδώ που καταλήξαμε.

«Η ΑΕΚ πάντα είχε προβλήματα. Όμως κατακτούσαμε πρωταθλήματα και τίτλους. Αυτό που παίζει ρόλο είναι το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα. Όταν η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, όλα τα άλλα περνάνε απαρατήρητα από τους φιλάθλους».

News 24/7

24MEDIA NETWORK