Μανωλάς: "Ξέρουμε τον Κάμπελ"

Την εικόνα που είχε στην αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού θα επιχειρήσει να επαναλάβει η Εθνική Ελλάδας σύμφωνα με τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αστέρια της Κόστα Ρίκα, Τζόελ Κάμπελ.

REFILE - CORRECTING IDENTITY OF JAPAN'S PLAYER 

Greece's Kostas Manolas (in white) kicks the ball next to Japan's Shinji Okazaki during their 2014 World Cup Group C soccer match at the Dunas arena in Natal June 19, 2014. REUTERS/Kai Pfaffenbach (BRAZIL  - Tags: SOCCER SPORT WORLD CUP)
REFILE - CORRECTING IDENTITY OF JAPAN'S PLAYER Greece's Kostas Manolas (in white) kicks the ball next to Japan's Shinji Okazaki during their 2014 World Cup Group C soccer match at the Dunas arena in Natal June 19, 2014. REUTERS/Kai Pfaffenbach (BRAZIL - Tags: SOCCER SPORT WORLD CUP) REUTERS

Αισιόδοξος για την υπόθεση πρόκριση εμφανίστηκε ο κώστας Μανωλάς, ο οποίος στις δηλώσεις του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Κόστα Ρίκα στάθηκε στην εικόνα που θα πρέπει να έχει η Εθνική στο Ρεσίφε, καθώς και στον γνώριμό του από τον Ολυμπιακό και μεγάλο αστέρι της Κόστα Ρίκα, Τζόελ Κάμπελ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μανωλά:

"Θα πάμε στον αγώνα για να προκριθούμε και πιστεύω πως αν είμαστε όπως στο τελευταίο παιχνίδι θα τα καταφέρουμε".

Στο τελευταίο παιχνίδι δείξατε πολύ καλή διάθεση, αυτοπεποίθηση, ψυχολογία πριν βγείτε στον αγωνιστικό χώρο. Είστε στο ίδιο κλίμα;

"Πάντα υπάρχει καλό κλίμα στην Εθνική. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, πιστεύω πως θα βοηθήσει και στον αγώνα. Όλα τα παιδιά θα δώσουν το 100% για την Εθνική μας και για όλους τους Έλληνες και ελπίζω πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά".

Έχετε δει τον αντίπαλο σε VIDEO;

"Κάθε αντίπαλο τον αναλύουμε, βλέπουμε τα τρωτά του σημεία και σε αυτά θα χτυπήσουμε".

Η Κόστα Ρίκα μοιάζει να είναι διαφορετική ομάδα από την Ακτή Ελεφαντοστού;

"Ναι είναι μια διαφορετική ομάδα. Η Κόστα Ρίκα δεν παίζει τόσο ανοιχτά. Η Ακτή έχει παίκτες με παραπάνω ποιότητα, παίκτες μεγάλης κλάσης. Η Κόστα Ρίκα δεν έχει κάποιο μεγάλο όνομα, αλλά είναι μια ομάδα πολύ επικίνδυνη, όπως έχει δείξει τώρα στο Μουντιάλ, αν αναλογιστούμε ότι έχει παίξει με πολύ δύσκολους αντιπάλους και δεν έχει χάσει".

Έχεις κάνει εντατικά στους συμπαίκτες σου για τον Κάμπελ;

"Όχι δεν έχω κάνει κανένα εντατικό μάθημα. Ξέρουμε τι παίκτης είναι ο Κάμπελ, αγωνίζεται στην Ελλάδα και θα προσπαθήσουμε να τον αντιμετωπίσουμε".

Η Ελλάδα πρέπει να βγάλει ότι έβγαλε με την Ακτή ή κάτι παραπάνω τώρα που είμαστε στους "16";

"Αν βγάλει ότι έβγαλε με την Ακτή θα είμαστε πολύ κοντά στο να προκριθούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK