"Άνανδρη νίκη ο ΠΑΟΚ"

Σε υψηλούς τόνους τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Μαυροκουκουλάκης: κατηγόρησε τον "δικέφαλο" πως με άνανδρο τρόπο πήρε ένα παιχνίδι που έχανε...αέρα στο γήπεδο και για ανακοίνωση - ντροπή!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σε υψηλούς τόνους τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος κατηγόρησε τον ΠΑΟΚ ότι επέλεξε να κερδίσει άνανδρα έναν αγώνα που έχανε... αέρα στο γήπεδο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Έχω γυρίσει όλα τα γήπεδα του κόσμου με όλες τις υψηλές ιδιότητες της FIFA και της UEFA. Τι έγινε σήμερα; Χάνοντας ένα παιχνίδι... αέρα μέσα στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ επέλεξε να το κερδίσει άνανδρα προσποιούμενος. Το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσής του, μας αναγκάζει να πούμε μόνο ντροπή.

Σας είπα το γενικό θέμα, αλλά αύριο στο διοικητικό συμβούλιο θα πούμε τα υπόλοιπα. Εγώ θα βάλω όλη μου την εμπειρία για το καλό του Παναθηναϊκού. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες. Το ποδόσφαιρο πρέπει να το βλέπεις ως ποδόσφαιρο. Ούτε να προσποιηθείς τραυματισμό, ούτε να κάνεις άνανδρες ανακοινώσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK